sokak sanati'ından Veda

@Dr. Sabahat İnşallah. I Miss You..

@DarkLeqenD sende sağlıcakla kal dostum.:X

Neyse Daha fazla uzatmayayım.:D Herkes Allah'a Emanet. Hoşçakalın..

destere i just like you, you are being good and nice to me but don't love you [emoji23] . You are unreliable, loving every other girl [emoji12] you must stick to Çiğdem only, whatever she is whether ugly beautiful once u loved her you don't need to keep eyes on other girls hahaha and Secondly, Love is blind so in blindness you can't see ugliness and beauty [emoji23] [emoji12] . Bear these words in your mind. destere you are busy in loving. It seems like you will spend your entire life in loving and falling for every ugly and pretty girls [emoji23] [emoji13]

@sokak sanati Someone is saying farewell to the forum [emoji45] [emoji45] and this is u i wish u stay here in the forum for long, i don't know for what reason but may it get solved as soon as possible and may... i hope that you come back soon IN SHAA ALLAH......

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@sokak sanati kız sana bişey söylemiş ayıp denen bişey var insan bir dönüp cevap verir :)
ne kadar kaba birisin ya tam yontulmamış meşe ağacı gibisin :) ilerde evlenirsen değil çocuk sahibi? senden meşe palamudu bile oluşmaz :))[/QUOTE]

@destere kindly tell english version of it [emoji12] i mean please translate it in english not getting you [emoji45]

@Dr. Sabahat İnşallah. I Miss You..

@DarkLeqenD sende sağlıcakla kal dostum.:X

Neyse Daha fazla uzatmayayım.:D Herkes Allah'a Emanet. Hoşçakalın..

Hahah [emoji12] @sokak sanati miss you too [emoji45] i need prayers more thn missing me [emoji13] [emoji6] [emoji23] Pa ALLAH me sparalay ye (may ALLAH protect you from evils ), stay safe, be protected AAMEEN take care ALLAH PA' AAMAAN have a good life [emoji4]

Son düzenleme:
2.5 yıldır tanışıyoruz ve benimle bi veda edemeden gitdin demek. :(
Zaten aynı durumlar bende de biliyorsun ama sen benden önce pes etdin.
Ama hala uzun süre gideceğini düşünmüyorum, eminim özler dönersin sen.
Seni cidden çok seviyorum, zevk olarak bana senin kadar benzeyen çok az insan vardır. :D
Eğer bunu okursan dön bi iletişim kurabillecğimiz hesabini söyle sonra git.s.s
Tamamen hiç konuşamazsak eğer, Lana Del Rey dinlerken beni hatirla tamam mı.

Seni seven Ahmet...

İlk başlarda anlaşamazdık senle sonra Survivor 2014'te Turabi sayesinde anlaşmaya başlamıştık falan aramız düzelmişti ama son zamanlarda baya kırgındım sana karşı bana karşı davranışlarında yine o ilk zamanlara dönmüştün hatta.Neyse yine de gitmene üzüldüm.

Hakkım varsa helal olsun .İnşallah dönersin ne diyeyim ki