Son düzenleme:
Diziyi takipteyim![]()
Telefondan bakıyorum ondan yorum yapamadımİyiki geldinn tek başımaydım bende burda![]()
Telefondan bakıyorum ondan yorum yapamadım![]()
Dizi orda bitecektir sezen aksu şarkısı da oldukça harikaydıHe tmm önemli değil birazdan bitecek bölüm bakalım kızlara ne olacak
Dizi orda bitecektir sezen aksu şarkısı da oldukça harikaydı![]()
Haftaya final oluyor artık son bölümde bu olanların hepsi çözülecekEvet tam sahnesine koymuşlar valla aynen bitecek haftayada final zaten
Haftaya final oluyor artık son bölümde bu olanların hepsi çözülecek![]()
Olsun bu kadar sezon oynuyor dizi aslında büyük başarıdırevet 113.bölümde veda ediyoruz diziye yerine 8.günü koyar atv sanırım bilmiorum ama@denizz19 gelmeden bitiyo dizi ya
![]()
Olsun bu kadar sezon oynuyor dizi aslında büyük başarıdırzaten deniz bakamadığı bölümleri bakacaktır
![]()
113 bölüm çok iyi başarıdır bu kadar bölüm oynayan bir dizi başarılı olmuştur @denizz19 fırsat buldukça bakıyordur diziyeTabii öyle ya 113.bölüme gelmek büyük başarı hemde çok büyük valla izler o gelince![]()
113 bölüm çok iyi başarıdır bu kadar bölüm oynayan bir dizi başarılı olmuştur @denizz19 fırsat buldukça bakıyordur diziye![]()
Fragman yayınlandıValla sen anlat karadenizi izliyormuş indirip sanırım adı zehrayıda izlemiş kırgınları ne yaptı bilmiyorum fragman gösterirlermi acaba mehmet![]()
Fragman yayınlandı![]()