Fragmanı daha iyi yapabilirdi yapımcı dizinin bir bölümü kalmış fragmanı daha başla olmalıydıİzledim şimdi songül ölüyor mutlu sonla bitecek dizi
Son düzenleme:
Fragmanı daha iyi yapabilirdi yapımcı dizinin bir bölümü kalmış fragmanı daha başla olmalıydıİzledim şimdi songül ölüyor mutlu sonla bitecek dizi
Fragmanı daha iyi yapabilirdi yapımcı dizinin bir bölümü kalmış final bölümü bari mutlu son olsaydı
Aslında bu kaza olmamalıydı artık,kızların kaza yapmaması teslim olması daha iyi olurduO arabadan 4 kızada birşey olmaması bence olmamış mutlu sonla bitecek belli fragmandan
Aslında bu kaza olmamalıydı artık,kızların kaza yapmaması teslim olması daha iyi olurdu
ali ile eylül duygulu sahneydi ama ondan çok aslında feride oldukça iyiydi,kızlar uğruna üzüntüsü çok duygusaldı birçoğunun annesinden dahi daha çok üzüldü onlaraHarika bir bölümdü, duygusu bol.
Ali ile Eylül sahnelerini çok beğendim.
Buda yeni bölümden bir kare
Ekli dosyayı görüntüle 58646
@vadikızı @denizz19 @turkuazz
Harika bir bölümdü, duygusu bol.
Ali ile Eylül sahnelerini çok beğendim.
Buda yeni bölümden bir kare
Ekli dosyayı görüntüle 58646
@vadikızı @denizz19 @turkuazz
Şahane sonla son bulacak dizimiz antenleri hazırlayın
Evet aynen finalde olmak isterdim canlı canlı ama kısmet değilmiş sağlık olsunYaa sensiz hiç keyifli olmuyor ya şimdide sensiz bitiyor dizi üff
Soda o sodaŞahane sonla son bulacak dizimiz antenleri hazırlayın
Evet aynen finalde olmak isterdim canlı canlı ama kısmet değilmiş sağlık olsun
Daha avlu varEvet nasip değilmiş bonişim başka dizilerde buluşuruz inşallah
MeyveliSoda o soda
Daha avlu var
Meyveli
Bakarım ilk bölümeEvet Avlu var aslında biz şimdide buluşmaya başladık senle ya Sen Anlat karadeniz var Adı Zehra var ortak dizilerimiz çoğaldı8.gün e bakacanmı sen Deniz
Bakarım ilk bölüme
Kırgınlar seyircisi izlemezPazartesi diyorlar @Aserat ile tüm uğraşmalarımıza rağmen hala onaylatamadık ama kırgınlar bitince başlıcak diye haberi çıkmıştı
Kırgınlar seyircisi izlemez