90. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

I Tonya değişik film. Margot Robbie'ye ilk adaylığını aldırdı sırf o yüzden izlemen lazımdı. :A Onun dışında tarzı da çok farklı. Klasik biyografi tarzından çok uzak, izlenmeyi hak ediyor. :)
Yarın I, Tonya'yı izleyelim :A @Çiğdem-
zaten bişey kaçırmış sayılmayız daha bizim etkinliğin bitimine bir hafta var oscar sonrasıda izleriz kalan filmleri :)

Peeh şunlara bak filmin altyazısı yok diye izleyememişler. :A Ben İngilizce altyazı izledim I, Tonya'yı 2 3 hafta olmuştur. :A @MasacRE- @destere @Çiğdem-

COCO işte bu beeeeeee. En iyi film adaylığını almasını istediğim yegane animasyonlardandı. Muazzamdı tek kelimeyle. :)

Lanet herif ya kanımı dondurdu. :A Aynen filmde gerçeğine iyi benzetmişler. Aslında bu film de makyaja aday olabilirdi yani iyi iş çıkarmışlar. :A
Adama makyaj mı yapmişlar? GGerçek değilmiydi? İyi bi cast çalişması olmuş diyebilrim ona ama o kategori yok sanırım:A Makyaj olarak değerlendirirsem Tonya hiç benzemiyor saçları hariç :A

Lebron'un Oscar'a ihtiyacı yok Oscar'ı yapan adamdır zaten. :A

Ha ha komikmiş. :A Anlamam için Türkçe altyazıya gerek duymuyorum ben. :A
Yabancı alt yazılı izliyorsun ama yorumunu yapmıyorsun biz ne bilelim anlıyormusun yoksa hava atmak için uyduruyormusun :A Türkçe alt yazı çıkmadan yorum yapmamışsın
:A :A :A @MasacRE-

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius