S.G.A.T.
Favori Üye
Eyvallah, zor bu saatten sonra. Saat kaç orada?Kolay gelsin. Bence uyu sende.
Eyvallah, zor bu saatten sonra. Saat kaç orada?Kolay gelsin. Bence uyu sende.
Eyvallah, zor bu saatten sonra. Saat kaç orada?
7'ye geliyor burada. Asıl sana iyi geceler4'e geliyor.
7'ye geliyor burada. Asıl sana iyi geceler
Hani resim?)hiç kimse yok. Evde de kimse yok. Konuşsam deli derler. Gidip film izleyelim napalım..
Resim atmadım, mesajımla resmi anlattım. Gözünde canlanmadıysa senin hayal gücünün zayıflığıHani resim?)
Güzel kıvırdın.))Resim atmadım, mesajımla resmi anlattım. Gözünde canlanmadıysa senin hayal gücünün zayıflığı
Aman bir de elin feneriyle mi uğraşacaktım
Yine mi sarhoşsun? @S.G.A.T.
@Harunnn60 ın geçen açtığı Beşiktaş konusunda diyordu Harun ne anlar maç konusu açmaktan diye kendisinide gördüm
Yöneticilikten alalım şu arkadaşı aşkım.
Galiba bitti bildirimler @xemrexxx ninkiler dün bitti sanmıştım, bugün bir okadar daha vardı (bilerek kendimi alıntıladım Emre, ben sen değilim )Bir kaç güne dönerim bildirimlere
es geçmem kesin ama öncelik profil ve özel mesajda
Ekli dosyayı görüntüle 58629
Bir de benim diss sayıma bakar mısınız? Ne kadar naif, kimseye zararı olmayan, kendi halinde haza bir beyefendi olduğumu göstermiyor mu?
Diss savaşları 2. bölümüne hoşgeldiniz.Aa hemen ölümsüzleştirelim ozaman ilerde bakarsın ogünden sonra durum nasıl
Bak iyilik yapıp notunuda aynı karede yakalamaya çalıştım
@MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 58298
Ne saçma bi' mesaj bu ya.(()(Diss savaşları 2. bölümüne hoşgeldiniz.
Kısa bir özet:
Herşey @MasacRE- nin geçen sene forumdaki yarışmalarda başarı sağlayamamasıyla başladı, diss listesi olduğunu öğrendiği an "hiç bir yerde başarı gösteremiyorum, bari o listede olayım" dediği an gözlerini hırs bürüdü ve hedefe sakin ama emin adımlarla ilerledi.
Sonrasında yarışmalarda iyi derece almasına rağmen o diss listesinden vazgeçemedi.
En son Dosi'yi hedef almıştı ve bir sonraki yeni hedefinin 663 disse sahip olan @Doğu olduğunu belirtti.
Bakalım neler olmuş.
29 Ocak 2018 puan tablosu:
Dosi 397
MasacRE 394
MEnes 42
Yeni bölüm:
Dosi 414 (+17)
MasacRE 483 (+89)
MEnes 44(+2)
1 aydan fazla süren süreçte naif beyefendi MEnes sadece 2 diss alırken MasacRE- muhteşem bir performans sergilemiş!
İşte tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 58686
Oda ne? 😱 Yarışmaya sürpriz bir isim dahil oldu, @eskici muhteşem performansı ile Dosi'yi dissler listesinden şutladı, Dosi kümeye düştü.
Bakalım bir sonraki ay eskici mi yoksa MasacRE- mi üst sıralarda olacak?
Tüm bunların cevabı nisan ayında. Takipte kalın
@Tolstoyevski @MEnes @MasacRE-
@Doğu @eskici @vadikızı @gözlemci @Aserat @cookies @xemrexxx @Forumdash @turkuazz
@kerem
@DarkLegenD
1. bölüm ne zaman yayınlandı yahu, direk 2'den mi başladı yarışma İyi performans gösteriyorum ama bir @Tolstoyevski değilmişim anlaşılan 6 bin mesaj ile benim kadar dis almış, büyük başarıDiss savaşları 2. bölümüne hoşgeldiniz.
Kısa bir özet:
Herşey @MasacRE- nin geçen sene forumdaki yarışmalarda başarı sağlayamamasıyla başladı, diss listesi olduğunu öğrendiği an "hiç bir yerde başarı gösteremiyorum, bari o listede olayım" dediği an gözlerini hırs bürüdü ve hedefe sakin ama emin adımlarla ilerledi.
Sonrasında yarışmalarda iyi derece almasına rağmen o diss listesinden vazgeçemedi.
En son Dosi'yi hedef almıştı ve bir sonraki yeni hedefinin 663 disse sahip olan @Doğu olduğunu belirtti.
Bakalım neler olmuş.
29 Ocak 2018 puan tablosu:
Dosi 397
MasacRE 394
MEnes 42
Yeni bölüm:
Dosi 414 (+17)
MasacRE 483 (+89)
MEnes 44(+2)
1 aydan fazla süren süreçte naif beyefendi MEnes sadece 2 diss alırken MasacRE- muhteşem bir performans sergilemiş!
İşte tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 58686
Oda ne? 😱 Yarışmaya sürpriz bir isim dahil oldu, @eskici muhteşem performansı ile Dosi'yi dissler listesinden şutladı, Dosi kümeye düştü.
Bakalım bir sonraki ay eskici mi yoksa MasacRE- mi üst sıralarda olacak?
Tüm bunların cevabı nisan ayında. Takipte kalın
@Tolstoyevski @MEnes @MasacRE-
@Doğu @eskici @vadikızı @gözlemci @Aserat @cookies @xemrexxx @Forumdash @turkuazz
@kerem
@DarkLegenD