1. bölüm alıntılatığım kısımdı1. bölüm ne zaman yayınlandı yahu, direk 2'den mi başladı yarışmaİyi performans gösteriyorum ama bir @Tolstoyevski değilmişim anlaşılan 6 bin mesaj ile benim kadar dis almış, büyük başarı
![]()
1. bölüm alıntılatığım kısımdı1. bölüm ne zaman yayınlandı yahu, direk 2'den mi başladı yarışmaİyi performans gösteriyorum ama bir @Tolstoyevski değilmişim anlaşılan 6 bin mesaj ile benim kadar dis almış, büyük başarı
![]()
O da güzel1. bölüm alıntılatığım kısımdıilk ekran resmi ile başlattığım mesajdı
![]()
Beğenmene sevindim. Yarım saatimi aldı oyuzden acaba konu olarakmı yapsaydım dedimO da güzelİyi bu vesileyle takip ederiz durumlarımızı güzel analiz olmuş eline sağlık
![]()
Ne aksiyonsuz bir bölümmüş, benim adıma tabi.Diss savaşları 2. bölümüne hoşgeldiniz.
Kısa bir özet:
Herşey @MasacRE- nin geçen sene forumdaki yarışmalarda başarı sağlayamamasıyla başladı, diss listesi olduğunu öğrendiği an "hiç bir yerde başarı gösteremiyorum, bari o listede olayım" dediği an gözlerini hırs bürüdü ve hedefe sakin ama emin adımlarla ilerledi.
Sonrasında yarışmalarda iyi derece almasına rağmen o diss listesinden vazgeçemedi.
En son Dosi'yi hedef almıştı ve bir sonraki yeni hedefinin 663 disse sahip olan @Doğu olduğunu belirtti.
Bakalım neler olmuş.
29 Ocak 2018 puan tablosu:
Dosi 397
MasacRE 394
MEnes 42
Yeni bölüm:
Dosi 414 (+17)
MasacRE 483 (+89)
MEnes 44(+2)
1 aydan fazla süren süreçte naif beyefendi MEnes sadece 2 diss alırken MasacRE- muhteşem bir performans sergilemiş!
İşte tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 58686
Oda ne? 😱 Yarışmaya sürpriz bir isim dahil oldu, @eskici muhteşem performansı ile Dosi'yi dissler listesinden şutladı, Dosi kümeye düştü.
Bakalım bir sonraki ay eskici mi yoksa MasacRE- mi üst sıralarda olacak?
Tüm bunların cevabı nisan ayında. Takipte kalın
@Tolstoyevski @MEnes @MasacRE-
@Doğu @eskici @vadikızı @gözlemci @Aserat @cookies @xemrexxx @Forumdash @turkuazz
@kerem
@DarkLegenD
Diss savaşları 2. bölümüne hoşgeldiniz.
Kısa bir özet:
Herşey @MasacRE- nin geçen sene forumdaki yarışmalarda başarı sağlayamamasıyla başladı, diss listesi olduğunu öğrendiği an "hiç bir yerde başarı gösteremiyorum, bari o listede olayım" dediği an gözlerini hırs bürüdü ve hedefe sakin ama emin adımlarla ilerledi.
Sonrasında yarışmalarda iyi derece almasına rağmen o diss listesinden vazgeçemedi.
En son Dosi'yi hedef almıştı ve bir sonraki yeni hedefinin 663 disse sahip olan @Doğu olduğunu belirtti.
Bakalım neler olmuş.
Dosi 397
MasacRE 394
MEnes 42
Yeni bölüm:
Dosi 414 (+17)
MasacRE 483 (+89)
MEnes 44(+2)
1 aydan fazla süren süreçte naif beyefendi MEnes sadece 2 diss alırken MasacRE- muhteşem bir performans sergilemiş!
İşte tablo:
Oda ne? 😱 Yarışmaya sürpriz bir isim dahil oldu, @eskici muhteşem performansı ile Dosi'yi dissler listesinden şutladı, Dosi kümeye düştü.
@Doğu @eskici @vadikızı @gözlemci @Aserat @cookies @xemrexxx @Forumdash @turkuazz
@kerem
@DarkLegenD
@MasacRE- yi geçicem yakındaDiss savaşları 2. bölümüne hoşgeldiniz.
Kısa bir özet:
Bakalım neler olmuş.
Dosi 397
MasacRE 394
MEnes 42
Yeni bölüm:
Dosi 414 (+17)
MasacRE 483 (+89)
MEnes 44(+2)
İşte tablo:
@kerem
@DarkLegenD
@MasacRE- yoldaşın rahat rahat emin adımlarla yola çıkmıştı ama şimdi ensesinde @eskici varNe aksiyonsuz bir bölümmüş, benim adıma tabi.En az diss alanların da yok mu listesi en dipteyimdir kesin.
![]()
@MasacRE- yoldaşım bu kutlu yolda emin adımlarla görevine devam etmekte.
Kendisinin bu yolda başarılarının devamını diliyorum.
![]()
Sen önce etiketlemeyi becer@MasacRE- yi geçicem yakında![]()
@MasacRE- yoldaşın rahat rahat emin adımlarla yola çıkmıştı ama şimdi ensesinde @eskici varikisinin arasında güzel bir rekabet olacak
@Aserat ne diyorsun bir diss savaşları programı yapsakmı?
Sen önce etiketlemeyi becergerçi sen @MasacRE- ve @vadikızı ve hatta @MEnes hiç biriniz etiket yapamamışsınız
![]()
Forum sıkıntılı benlik bir sorun yok@MasacRE- yoldaşın rahat rahat emin adımlarla yola çıkmıştı ama şimdi ensesinde @eskici varikisinin arasında güzel bir rekabet olacak
@Aserat ne diyorsun bir diss savaşları programı yapsakmı?
Sen önce etiketlemeyi becergerçi sen @MasacRE- ve @vadikızı ve hatta @MEnes hiç biriniz etiket yapamamışsınız
![]()
saatler sonra ne yaptın mesajına? 1000 kezmi diyecem etiket sonradan yapılamaz diye????
Forum sıkıntılı benlik bir sorun yok![]()
Mesajımı alıntılayan kimse beceremedi. Sorun bendeForum sıkıntılı benlik bir sorun yok![]()
saatler sonra ne yaptın mesajına? 1000 kezmi diyecem etiket sonradan yapılamaz diye????![]()
Dimii Yusufumm forumda sorun var bizde değill
Sorun sen ve @MasacRE- deMesajımı alıntılayan kimse beceremedi. Sorun bende![]()
sonradan eklemedin ama düzenlemek istedinde yine mavi olmadi demi?Valla sonradan eklemedim yorumla beraber yazdım olmadı etiket
Beni anladımda @MasacRE- ne iş? şimdiden rakip havasınamı girdin
Onu etiktleyemiyoruz çünküBeni anladımda @MasacRE- ne iş? şimdiden rakip havasınamı girdin![]()
sonradan eklemedin ama düzenlemek istedinde yine mavi olmadi demi?![]()
Eminmisin? üst mesaja bakOnu etiktleyemiyoruz çünküayrıca alıntı yapmadan neden cevap veriyorsun
![]()
![]()
Sonradan düzelttin görmedik sankiEminmisin? üst mesaja bak![]()
iftira atmaSonradan düzelttin görmedik sanki![]()
![]()