Forumdan Resimler

Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma demişler :A
Geçenlerde 4-5 kişiyi etiketlediğimde mavi olmayan ama bildirimin yinede gittiği bir konuda eskici bey alay etti benle,sonrasında şu sözleri söyledi:
1.
Ekli dosyayı görüntüle 58447
Bugün kendisinin yaptığı etikette bir tek benim ismim mavi ama banada bildirim gelmemiş :A
yapıştıracam dedim ve affetmiyorum :A
2.
Ekli dosyayı görüntüle 58448
@MasacRE- @vadikızı @destere @gözlemci @turkuazz @MEnes @XanTier @cookies @Arslan Bey @Aserat @xemrexxx @Halef@eskici

:F:FAyy nasılda yakalamış gözüne maşalah senin

Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma demişler :A
Geçenlerde 4-5 kişiyi etiketlediğimde mavi olmayan ama bildirimin yinede gittiği bir konuda eskici bey alay etti benle,sonrasında şu sözleri söyledi:
1.
Ekli dosyayı görüntüle 58447
Bugün kendisinin yaptığı etikette bir tek benim ismim mavi ama banada bildirim gelmemiş :A
yapıştıracam dedim ve affetmiyorum :A
2.
Ekli dosyayı görüntüle 58448
@MasacRE- @vadikızı @destere @gözlemci @turkuazz @MEnes @XanTier @cookies @Arslan Bey @Aserat @xemrexxx @Halef@eskici
Hahaha bu insanın elinde olan birşey değil ki :A @eskici eski kafalı insaalar gibi konuşup durmuş :A :A

Bana laf atmayı biliyordu ama şimdi kendi başına gelince foruma suç atıyor.
Dur bu hep ilk defa deyip duruyor. Ben bir ara eskilere bakıp yine çarpacam yüzüne :A
Vurur yüze ifadesi @Dosi senin peşinin bırakmıyor yakalıyor bitanesi :A @eskici

Bir ara acaib dönerdi espri şimdiden belirteyim sen belki bu espriye yabancısındır @Dosi :A :A :A

Vurur yüze ifadesi @Dosi senin peşinin bırakmıyor yakalıyor bitanesi :A @eskici

Bir ara acaib dönerdi espri şimdiden belirteyim sen belki bu espriye yabancısındır @Dosi :A :A :A
Aa yok yok o espiriden haberim var. Televizyonda bir magazin programında izlemiştim. Tüm ünlüler yapmıştı espiriyi :A

Ünlü müzik otoritesi yatutarsa, son şarkılarla ilgili fikirlerini kamuoyuyla ardı ardına paylaşırken
ththt.PNG