- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
Bunu çok anlamadım ama kesin iyi espiridirSaçmalamak güzeldir boşver ama taramak daha güzeldir onu tavsiye ederim daha çok
Bunu çok anlamadım ama kesin iyi espiridirSaçmalamak güzeldir boşver ama taramak daha güzeldir onu tavsiye ederim daha çok
Saçmaladım işte boşverBunu çok anlamadım ama kesin iyi espiridir
Aaa gitmişsin. Ben yeni gelebildimSaçmaladım işte boşver
Benim ne yapacağım belli olmuyor bir gidiyorum bir geliyorumAaa gitmişsin. Ben yeni gelebildim
40 bildirim var
Gitmişsin ama az önceye kadar gelememişsinBenim ne yapacağım belli olmuyor bir gidiyorum bir geliyorum
Uyumaya gidince kolay kolay gelemiyorum orası ayrıGitmişsin ama az önceye kadar gelememişsin
Forumun sorunu ben ne yapayımBüyük lokma ye ama büyük söz konuşma demişler
Geçenlerde 4-5 kişiyi etiketlediğimde mavi olmayan ama bildirimin yinede gittiği bir konuda eskici bey alay etti benle,sonrasında şu sözleri söyledi:
1.
Ekli dosyayı görüntüle 58447
Bugün kendisinin yaptığı etikette bir tek benim ismim mavi ama banada bildirim gelmemiş
yapıştıracam dedim ve affetmiyorum
2.
Ekli dosyayı görüntüle 58448
@MasacRE- @vadikızı @destere @gözlemci @turkuazz @MEnes @XanTier @cookies @Arslan Bey @Aserat @xemrexxx @Halef@eskici
Ben deyince senin beceriksizliğin demiştin amaForumun sorunu ben ne yapayım
Ama benim başıma bir kere geldi senin çok olduBen deyince senin beceriksizliğin demiştin ama
Halamı büyük konuşuyorsun? Benimki 1 kişi olmuyor ama seninki? haydi canım kabul et haydi kapı sağ tarafdaAma benim başıma bir kere geldi senin çok oldu
Nazar değdirdin banaHalamı büyük konuşuyorsun? Benimki 1 kişi olmuyor ama seninki? haydi canım kabul et haydi kapı sağ tarafda
Sen etiket yapan biri değilsinki neyi nazar edecem? Hiç denk gelmiyorum 2 kişiden fazla kişiyi etiketlediğineNazar değdirdin bana
Sen 1 kişiyi etiketlediğinde de yapamıyorsun bazenSen etiket yapan biri değilsinki neyi nazar edecem? Hiç denk gelmiyorum 2 kişiden fazla kişiyi etiketlediğine
UydurmaSen 1 kişiyi etiketlediğinde de yapamıyorsun bazen
Sen de izlesene başlayacak birazdanUydurma
Neyse hadi sen programını izle. Ben dizi izlemeye gidiyorum
Nee Survivor'un ilk bölümünü izlemeyecek misin 😱Uydurma
Neyse hadi sen programını izle. Ben dizi izlemeye gidiyorum
Sen de izlesene başlayacak birazdan
Acunun 10 dakikada bir salamlı sucuklu lokumlu reklamlarını çekemem bizdeki reklamlar yarım saat sürüyor. 5-10 dakika izliyoruz sonra reklam. Sizden 2 saat sonra bitiyor program :SNee Survivor'un ilk bölümünü izlemeyecek misin 😱
Peki sen bilirsin bizde başladı şu anAcunun 10 dakikada bir salamlı sucuklu lokumlu reklamlarını çekemem bizdeki reklamlar yarım saat sürüyor. 5-10 dakika izliyoruz sonra reklam. Sizden 2 saat sonra bitiyor program :S
İnternetten kısa kısa videolar izleyip fikir sahibi olurum sonra
Tv8.com.tr den izleAcunun 10 dakikada bir salamlı sucuklu lokumlu reklamlarını çekemem bizdeki reklamlar yarım saat sürüyor. 5-10 dakika izliyoruz sonra reklam. Sizden 2 saat sonra bitiyor program :S
İnternetten kısa kısa videolar izleyip fikir sahibi olurum sonra