Bunu çok anlamadım ama kesin iyi espiridirSaçmalamak güzeldir boşver ama taramak daha güzeldir onu tavsiye ederim daha çok![]()
![]()
Bunu çok anlamadım ama kesin iyi espiridirSaçmalamak güzeldir boşver ama taramak daha güzeldir onu tavsiye ederim daha çok![]()
![]()
Saçmaladım işte boşverBunu çok anlamadım ama kesin iyi espiridir![]()
Aaa gitmişsin. Ben yeni gelebildimSaçmaladım işte boşver![]()
![]()
Benim ne yapacağım belli olmuyor bir gidiyorum bir geliyorumAaa gitmişsin. Ben yeni gelebildim
40 bildirim var![]()
Gitmişsin ama az önceye kadar gelememişsinBenim ne yapacağım belli olmuyor bir gidiyorum bir geliyorum![]()
![]()
Uyumaya gidince kolay kolay gelemiyorum orası ayrıGitmişsin ama az önceye kadar gelememişsin![]()
Forumun sorunu ben ne yapayımBüyük lokma ye ama büyük söz konuşma demişler
Geçenlerde 4-5 kişiyi etiketlediğimde mavi olmayan ama bildirimin yinede gittiği bir konuda eskici bey alay etti benle,sonrasında şu sözleri söyledi:
1.
Ekli dosyayı görüntüle 58447
Bugün kendisinin yaptığı etikette bir tek benim ismim mavi ama banada bildirim gelmemiş
yapıştıracam dedim ve affetmiyorum
2.
Ekli dosyayı görüntüle 58448
@MasacRE- @vadikızı @destere @gözlemci @turkuazz @MEnes @XanTier @cookies @Arslan Bey @Aserat @xemrexxx @Halef@eskici
Ben deyince senin beceriksizliğin demiştin amaForumun sorunu ben ne yapayım![]()
Ama benim başıma bir kere geldi senin çok olduBen deyince senin beceriksizliğin demiştin ama![]()
![]()
Halamı büyük konuşuyorsun?Ama benim başıma bir kere geldi senin çok oldu![]()
![]()
Nazar değdirdin banaHalamı büyük konuşuyorsun?Benimki 1 kişi olmuyor ama seninki?
haydi canım kabul et haydi kapı sağ tarafda
![]()
Sen etiket yapan biri değilsinki neyi nazar edecem? Hiç denk gelmiyorum 2 kişiden fazla kişiyi etiketlediğineNazar değdirdin bana![]()
![]()
Sen 1 kişiyi etiketlediğinde de yapamıyorsun bazenSen etiket yapan biri değilsinki neyi nazar edecem? Hiç denk gelmiyorum 2 kişiden fazla kişiyi etiketlediğine![]()
UydurmaSen 1 kişiyi etiketlediğinde de yapamıyorsun bazen![]()
Sen de izlesene başlayacak birazdanUydurma
Neyse hadi sen programını izle. Ben dizi izlemeye gidiyorum![]()
Nee Survivor'un ilk bölümünü izlemeyecek misin 😱Uydurma
Neyse hadi sen programını izle. Ben dizi izlemeye gidiyorum![]()
Sen de izlesene başlayacak birazdan![]()
Acunun 10 dakikada bir salamlı sucuklu lokumlu reklamlarını çekememNee Survivor'un ilk bölümünü izlemeyecek misin 😱
Peki sen bilirsin bizde başladı şu anAcunun 10 dakikada bir salamlı sucuklu lokumlu reklamlarını çekemembizdeki reklamlar yarım saat sürüyor. 5-10 dakika izliyoruz sonra reklam. Sizden 2 saat sonra bitiyor program :S
İnternetten kısa kısa videolar izleyip fikir sahibi olurum sonra![]()
Tv8.com.tr den izleAcunun 10 dakikada bir salamlı sucuklu lokumlu reklamlarını çekemembizdeki reklamlar yarım saat sürüyor. 5-10 dakika izliyoruz sonra reklam. Sizden 2 saat sonra bitiyor program :S
İnternetten kısa kısa videolar izleyip fikir sahibi olurum sonra![]()