8. Gün - Tanıtım Fragmanı | ATV

O zamana kadar açıklanır bile. Yeni fragmanı beklemezler tarih için. :A
KÇ bitmeden tarih açıklanmaz :A Tanıtımlarda 2 tane aynı gün görmedim hiç :A Kaldı ki yukarda köşede yeni dizi tarihlerini gösteriyorlar her başka bir dizi tanıtımında:X

KÇ bitmeden tarih açıklanmaz :A Tanıtımlarda 2 tane aynı gün görmedim hiç :A Kaldı ki yukarda köşede yeni dizi tarihlerini gösteriyorlar her başka bir dizi tanıtımında:X
Bu kısımdan hiçbir şey anlamadım. :A Neyse ne istediğin kadar toplantı yap pazartesi akşamlarını süpürmeye geliyoruz. :Z

Bu kısımdan hiçbir şey anlamadım. :A Neyse ne istediğin kadar toplantı yap pazartesi akşamlarını süpürmeye geliyoruz. :Z

Yahu böyle şeyi diyorum. Nelerle uğraştiriyorsun :A
Yani KÇ'nin final haftasında böyle kenarda 8.günün tarihi yazmaz :X
upload_2018-2-27_20-48-22.png

Kırgınların bitmesini bekliyoruz :X AvM'yi gün değiştirtcez:A
Pazartesi olursa diziye yazık olur , Siyah Beyaz Aşk ile yarışırlar :A :A :A

Cuma olmalı :A :A :A @eskici

O diziden ne olacak cnm :F Kenan Pazartesi dışında gün söylenmiyordu kesin gibiydi ama kendini o kargaşaya atmayacağını tahmin ediyordum aklı olan oraya bu sezon gelmez
:A :A :A
Ne alaka ayoll salı günü kolay bir gün mü sanki :A :A

Kız uyumadın mı hala :A Beni mi beklediniz @eskici yle 😛
Neyse de Black dizisini izlemelisin kesinlikle...@destere kaçıncı bölümde acaba. Hergün bi bölüm izleyelim:X eskici oğlan sen de izle bak yeni dizi :A
Ben diğerlerini bitireyim önce bir :A

Ne alaka ayoll salı günü kolay bir gün mü sanki :A :A

Ben diğerlerini bitireyim önce bir :A
Kız uyumadın mı hala :A Beni mi beklediniz @eskici yle 😛
Neyse de Black dizisini izlemelisin kesinlikle...@destere kaçıncı bölümde acaba. Hergün bi bölüm izleyelim:X eskici oğlan sen de izle bak yeni dizi :A
Eşkiya dısında dizi yok Salı günü :A Pazartesi Çukur ve Söz yetiyor bence :F

Fantastik dizimi yarın konusunu açarım @Forumdash :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,172
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil