KÇ bitmeden tarih açıklanmazO zamana kadar açıklanır bile. Yeni fragmanı beklemezler tarih için.![]()
KÇ bitmeden tarih açıklanmazO zamana kadar açıklanır bile. Yeni fragmanı beklemezler tarih için.![]()
Bu kısımdan hiçbir şey anlamadım.KÇ bitmeden tarih açıklanmazTanıtımlarda 2 tane aynı gün görmedim hiç
Kaldı ki yukarda köşede yeni dizi tarihlerini gösteriyorlar her başka bir dizi tanıtımında
![]()
Baya iyi olmuş bu fragman da
Bu kısımdan hiçbir şey anlamadım.Neyse ne istediğin kadar toplantı yap pazartesi akşamlarını süpürmeye geliyoruz.
![]()
Yayın tarihi bir belli olsun da kenarda yazıp yazmaması eksik kalsın.Yahu böyle şeyi diyorum. Nelerle uğraştiriyorsun
Yani KÇ'nin final haftasında böyle kenarda 8.günün tarihi yazmaz
Ekli dosyayı görüntüle 58580
Kaliteli Dizi Atv'de izlenir
Öyle deme o etkili bi reklam çalişması aslındaYayın tarihi bir belli olsun da kenarda yazıp yazmaması eksik kalsın.![]()
Bende zaten internetten izleyecektim benim içinde günü fark etmez ama reyting açısından izlensin diye perşembe demiştimKaliteli Dizi Atv'de izlenir
aslında bana en uygun pazartesi ama gıcıklığına perşembe enter![]()
Pazartesi olursa diziye yazık olur , Siyah Beyaz Aşk ile yarışırlarKırgınların bitmesini bekliyoruzAvM'yi gün değiştirtcez
![]()
Pazartesi olacak bu dizi anlayın artık şunu
Kenan bile gelemedi Pazartesiye bunlar da diziden umutluysa gelmezPazartesi olacak bu dizi anlayın artık şunu![]()
![]()
Kanal d nin pazartesisi dolu o yüzden gelmemiştirKenan bile gelemedi Pazartesiye bunlar da diziden umutluysa gelmez![]()
![]()
![]()
O diziden ne olacak cnmKanal d nin pazartesisi dolu o yüzden gelmemiştir![]()
![]()
Kız uyumadın mı hala
Ne alaka ayoll salı günü kolay bir gün mü sankiO diziden ne olacak cnmKenan Pazartesi dışında gün söylenmiyordu kesin gibiydi ama kendini o kargaşaya atmayacağını tahmin ediyordum aklı olan oraya bu sezon gelmez
![]()
![]()
![]()
Ben diğerlerini bitireyim önce birKız uyumadın mı halaBeni mi beklediniz @eskici yle 😛
Neyse de Black dizisini izlemelisin kesinlikle...@destere kaçıncı bölümde acaba. Hergün bi bölüm izleyelimeskici oğlan sen de izle bak yeni dizi
![]()
Ne alaka ayoll salı günü kolay bir gün mü sanki![]()
Ben diğerlerini bitireyim önce bir![]()
Eşkiya dısında dizi yok Salı günüKız uyumadın mı halaBeni mi beklediniz @eskici yle 😛
Neyse de Black dizisini izlemelisin kesinlikle...@destere kaçıncı bölümde acaba. Hergün bi bölüm izleyelimeskici oğlan sen de izle bak yeni dizi
![]()
Hemen kaçtın yaNe alaka ayoll salı günü kolay bir gün mü sanki![]()
Ben diğerlerini bitireyim önce bir![]()
Sana göre yok ama reytinglere göre varEşkiya dısında dizi yok Salı günüPazartesi Çukur ve Söz yetiyor bence
Fantastik dizimi yarın konusunu açarım @Forumdash![]()
Hem fantastik hem aksiyon. Bölüm sonunda fragman gösterdiler. Dövüşte vardıEşkiya dısında dizi yok Salı günüPazartesi Çukur ve Söz yetiyor bence
Fantastik dizimi yarın konusunu açarım @Forumdash![]()