KÇ bitmeden tarih açıklanmaz Tanıtımlarda 2 tane aynı gün görmedim hiç Kaldı ki yukarda köşede yeni dizi tarihlerini gösteriyorlar her başka bir dizi tanıtımındaO zamana kadar açıklanır bile. Yeni fragmanı beklemezler tarih için.
KÇ bitmeden tarih açıklanmaz Tanıtımlarda 2 tane aynı gün görmedim hiç Kaldı ki yukarda köşede yeni dizi tarihlerini gösteriyorlar her başka bir dizi tanıtımındaO zamana kadar açıklanır bile. Yeni fragmanı beklemezler tarih için.
Bu kısımdan hiçbir şey anlamadım. Neyse ne istediğin kadar toplantı yap pazartesi akşamlarını süpürmeye geliyoruz.KÇ bitmeden tarih açıklanmaz Tanıtımlarda 2 tane aynı gün görmedim hiç Kaldı ki yukarda köşede yeni dizi tarihlerini gösteriyorlar her başka bir dizi tanıtımında
Baya iyi olmuş bu fragman da
Bu kısımdan hiçbir şey anlamadım. Neyse ne istediğin kadar toplantı yap pazartesi akşamlarını süpürmeye geliyoruz.
Yayın tarihi bir belli olsun da kenarda yazıp yazmaması eksik kalsın.Yahu böyle şeyi diyorum. Nelerle uğraştiriyorsun
Yani KÇ'nin final haftasında böyle kenarda 8.günün tarihi yazmaz
Ekli dosyayı görüntüle 58580
Kaliteli Dizi Atv'de izlenir
Öyle deme o etkili bi reklam çalişması aslında Diğer kanallar nasıl bunu fark edemediler bilmiyorum ama atv 2-3 sezondur böyle dizi tutturduYayın tarihi bir belli olsun da kenarda yazıp yazmaması eksik kalsın.
Bende zaten internetten izleyecektim benim içinde günü fark etmez ama reyting açısından izlensin diye perşembe demiştimKaliteli Dizi Atv'de izlenir
aslında bana en uygun pazartesi ama gıcıklığına perşembe enter
Pazartesi olursa diziye yazık olur , Siyah Beyaz Aşk ile yarışırlarKırgınların bitmesini bekliyoruz AvM'yi gün değiştirtcez
Pazartesi olacak bu dizi anlayın artık şunu
Kenan bile gelemedi Pazartesiye bunlar da diziden umutluysa gelmezPazartesi olacak bu dizi anlayın artık şunu
Kanal d nin pazartesisi dolu o yüzden gelmemiştirKenan bile gelemedi Pazartesiye bunlar da diziden umutluysa gelmez
O diziden ne olacak cnm Kenan Pazartesi dışında gün söylenmiyordu kesin gibiydi ama kendini o kargaşaya atmayacağını tahmin ediyordum aklı olan oraya bu sezon gelmezKanal d nin pazartesisi dolu o yüzden gelmemiştir
Kız uyumadın mı hala Beni mi beklediniz @eskici yle 😛
Ne alaka ayoll salı günü kolay bir gün mü sankiO diziden ne olacak cnm Kenan Pazartesi dışında gün söylenmiyordu kesin gibiydi ama kendini o kargaşaya atmayacağını tahmin ediyordum aklı olan oraya bu sezon gelmez
Ben diğerlerini bitireyim önce birKız uyumadın mı hala Beni mi beklediniz @eskici yle 😛
Neyse de Black dizisini izlemelisin kesinlikle...@destere kaçıncı bölümde acaba. Hergün bi bölüm izleyelim eskici oğlan sen de izle bak yeni dizi
Ne alaka ayoll salı günü kolay bir gün mü sanki
Ben diğerlerini bitireyim önce bir
Eşkiya dısında dizi yok Salı günü Pazartesi Çukur ve Söz yetiyor benceKız uyumadın mı hala Beni mi beklediniz @eskici yle 😛
Neyse de Black dizisini izlemelisin kesinlikle...@destere kaçıncı bölümde acaba. Hergün bi bölüm izleyelim eskici oğlan sen de izle bak yeni dizi
Hemen kaçtın ya 2 saattir laklak yapıyorsun bak ben hemen geldim Benim taktikten yapardınNe alaka ayoll salı günü kolay bir gün mü sanki
Ben diğerlerini bitireyim önce bir
Sana göre yok ama reytinglere göre varEşkiya dısında dizi yok Salı günü Pazartesi Çukur ve Söz yetiyor bence
Fantastik dizimi yarın konusunu açarım @Forumdash
Hem fantastik hem aksiyon. Bölüm sonunda fragman gösterdiler. Dövüşte vardı Ben beğendim hergün bi bölüm götürürümEşkiya dısında dizi yok Salı günü Pazartesi Çukur ve Söz yetiyor bence
Fantastik dizimi yarın konusunu açarım @Forumdash