FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ne düşünüyorsun eskiler hakkında :A:A Merak ettim bak :A

Aşk olsun, benim için en etkili üyenin sen olduğunu söyledim daha ne diyim:A:A @Çiğdem- gibi yalaka değilim zaten :A Övülmeyi çok seviyorsun herhalde, övüle övüle doymadın :A
Eskiler kraldır bu dünya için önemi büyüktür eskiler olmasa dünya dönmezdi :A :A

ne demezsin bir özledim bir özledim sorma :))
zaten bazen kötü şeyler bile özleniyor köydeyken dere kenarında vraklayan kurbağaların kafasına taş atardık sırf yeşillik olsun diye o vrak sesi çileden çıkarırdı insanı:) ama istanbula gelince kurbağaları ve o berbat seslerini özledim :) yani haklısın bazen kötü şeyler bile alışkanlık yapıyor uzaklaşınca özlenebiliyor :)

2. günden herkes tükendi :A:A
Sor :D
@destere benle neden uğraşıyor bir tahminin var mı :A

ne demezsin bir özledim bir özledim sorma :))
zaten bazen kötü şeyler bile özleniyor köydeyken dere kenarında vraklayan kurbağaların kafasına taş atardık sırf yeşillik olsun diye o vrak sesi çileden çıkarırdı insanı:) ama istanbula gelince kurbağaları ve o berbat seslerini özledim :) yani haklısın bazen kötü şeyler bile alışkanlık yapıyor uzaklaşınca özlenebiliyor :)
Eee kıymetimi anlıyorsun işte bak :A Allah gösteriyor bir şekilde işte sana. :A

@destere benle neden uğraşıyor bir tahminin var mı :A

Eee kıymetimi anlıyorsun işte bak :A Allah gösteriyor bir şekilde işte sana. :A
Çok basit. Seni kıskanıyor tabii ki :A:A Sende olan çoğu şey onda yok ve seni kendi hizasına düşürmek için hep seninle uğraşıp seni karalamaya çalışıyor. Güya çok akıllı ya fok kafa :A:A

Ahahaha :F Bakıyorumda mesajlarımızı çok güzel stolklamışsın, okumaya hevesin varmış demek bu iyi bir gelişme en azından :A:A Hem sen herkesi kendin gibi mahrum sanma. Almanyada erkek başına 4 kadın düşüyor, senin yok diye kendini avutmak için bizim de yok ayaginla avut avut nereye kadar :A:A
istatistiklerden gitmiş her erkeğe 4 kadın düşermişte falanmış filanmış :) sanki kişi başına düşen gsmh yi açıklıyor? ortalama öyle bir sonuç elde etmen mümkün ama bu herkese eşit sayıda düştüğünü göstermiyor işte bazılarına 18 helga düşüyor bazılarıda senin gibi bamyayı avuçlayıp yıldızları sayıyor kader utansın ne diyelim :)

Hahahha Aaaa Harunun çocukluk arşivleri sen de ne arıyor ayoll :F Geçen günde fotosunu paylaşmıştın şimdi videosunu :A :A :A

Oğlanı yolda çıkarma evlenene kadar iffetini koruyacak :A :A :A
iffetime kimseyi dokandırtmam hogatha:) evvelim sen ezelim sensin bu gidişle ecelimde sen olacaksın ama halvet mümkün olmayacak? lanet olsun böyle kadere :)

İyi ki buraya geldiğini sana 99999 kez söylemiştim dimi :Z:Z
istatistiklerden gitmiş her erkeğe 4 kadın düşermişte falanmış filanmış :) sanki kişi başına düşen gsmh yi açıklıyor? ortalama öyle bir sonuç elde etmen mümkün ama bu herkese eşit sayıda düştüğünü göstermiyor işte bazılarına 18 helga düşüyor bazılarıda senin gibi bamyayı avuçlayıp yıldızları sayıyor kader utansın ne diyelim :)
Ooo bakyorum da yokluk sizi prof. yapmış :A Az daha çabalarsan belki bir kız kapını çalar. Senin açtığını görünce içeri girmeyi reddeder de neyse en azından kapını çalar işte :A:A

Istediğin kadar kendine benzetmeye çalış. Herkes biliyor bizi zaten :A:A Öyle konuşacağına @Harunnn60 'la bizi örnek al :A:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,178
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil