FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arapça olunca kelimeden sayılmıyor mu? :A Önemli olan hangi dilde olduğu dil, ne ifade ettiğidir.
Nihayetinde cinsel ilişkinin içinde olan bir şey boşalma. Cinsel ilişkiyi basitleştirmeye çalışmak insanlığa küfürdür.
Genç yaştaki özellikle erkeklerin hormonları gereği daha fazla cinsel ilişki kurmak için bu eylemi basitleştirmeye çalışıyorlar sadece. :)
Kelimeden saymıyorum gibj birşey demedim zaten. Sadece anlamını bilmediğim için sordum.

Insan ilişkisini basitleştirmiyorum zaten. Seks bir eylrmdir dedim, eylem yapılmadan seks yapılamaz öyle değil mi.. Ki @Billy Kane 'nin sorusunun gayet sorulabilir olduğunu söyledim zaten. :)

Son cümlen n'alaka? :A

Kelimeden saymıyorum gibj birşey demedim zaten. Sadece anlamını bilmediğim için sordum.

Insan ilişkisini basitleştirmiyorum zaten. Seks bir eylrmdir dedim, eylem yapılmadan seks yapılamaz öyle değil mi.. Ki @Billy Kane 'nin sorusunun gayet sorulabilir olduğunu söyledim zaten. :)

Son cümlen n'alaka? :A
Ben Emre o soruyu soramaz demedim ki. :D Mahrem bir konu, istersen cevaplamaya bilirsin dedim. :) "sex gayet normal birşey. Sadece bir eylem" dedin mesajında o kısmı yanlış buldum. Son kısım da bununla ilgiliydi. :D
@Billy Kane konuyu nerelere getirdin. :A Neyse sohbet değil, soru-cevap şeklinde devam etsin sorgu odamız :A

hem reelde daha olgunsun diyorsun sonrada @Çiğdem- le bekleyin yaşınız 13 falan diyorsun madem olgunuz yaş önemli olmamalı halvetin bu şartlarda gerçekleşmesi gerekir her türlü :)

özgüvenimde var cesaretimde ama tip yok onu napıcaz :)

abin @Forumdash kardeşin @Harunnn60 iki kötü arasında tereyağından kıl çeker gibi seni çekip kurtarıcam hogatha az kaldı :)

Al biz de kurtulalım :A
Kız artık isyan ediyor :F @Çiğdem-

Kıza Hogatha diyordun... Hatta resim paylaşiyordun.
latest

Videodaki kadının kıyafeti de aynı renk, saçının rengleri bile aynı gibi :F:F @Çiğdem-

ama hogathada bir asalet var erkekleri süpürgesiyle evire çevire terbiye ediyor senin paylaştığın camış ise çamurdan olsunda yeterki erkek olsun diye ağlayıp duruyor hiç bir benzerlik yok aralarında :) karakterleri farklı :)

Çiğdemime laf Yok :A
Hahahah Aaa @Harunnn60 ve @destere aynı fikirde görmek zordur burada @Forumdash a beni savunmak için birlikte hareket etmişler onlara teşekkürler :bhr:

@Forumdash sanada buna vesile olduğun için bu seferlik oklavadan kurtuldun ayoll
:A :A :A

Hahahah Aaa @Harunnn60 ve @destere aynı fikirde görmek zordur burada @Forumdash a beni savunmak için birlikte hareket etmişler onlara teşekkürler :bhr:

@Forumdash sanada buna vesile olduğun için bu seferlik oklavadan kurtuldun ayoll
@Harunnn60 gagası fikrime sonradan katılıp fikrimi bulandırdı fikrimde özgünlük diye bişey kalmadı lanet olsun gagaya :)
aha bu arada gaganın tıfıllığına ait bir video elime geçti :) zamanında bayağı cesurmuş :)

O zaman Çiğdem de Banu Alkan olsun. Çapkın kadın hesabı :A Sende yapmacıktan kızarsın ona :A

Kafam çalışmıyormuşmuş. Ben almanlardan doydum diyeyim :A Anladın sen :A Bakma o kadar güzel olduklarına 2 günde sıkılırsın :A:A
yalandan kim ölmüş? :) güya doymuşmuş! o işten doyulduğu nerde görülmüş? :)
aha bak @Billy Kane sana çok normal bir soru sormuş kendisi anormal olduğu halde, öyle bir sürpriz yapmış hayret :) neyse konuya dönelim demişki orda billy ,hiç milli oldunmu demiş ? sen ne demişsin ''agalup magalup çok normal bir soru magalup gagalup'' edip bişeyler söylemeye çalışmışsın:) hatta @S.G.A.T. a ne kadar normal bir soru olduğunu anlatmaktan bir tarafın şişmiş ama bir türlü cevabını verememişsin :) demekki neymiş helgada olsa keremlere kimse bakmıyormuş :) yani senle kaderimiz pis iş halvete gelince kızlar yan çiziyor helga olsalar bile :)

Son düzenleme:
@Harunnn60 gagası fikrime sonradan katılıp fikrimi bulandırdı fikrimde özgünlük diye bişey kalmadı lanet olsun gagaya :)
aha bu arada gaganın tıfıllığına ait bir video elime geçti :) zamanında bayağı cesurmuş :)

aha bak @Billy Kane sana çok normal bir soru sormuş kendisi anormal olduğu halde, öyle bir sürpriz yapmış hayret :) neyse konuya dönelim demişki orda billy ,hiç milli oldunmu demiş ? sen ne demişsin ''agalup magalup çok normal bir soru magalup gagalup'' edip bişeyler söylemeye çalışmışsın:) hatta @S.G.A.T. a ne kadar normal bir soru olduğunu anlatmaktan bir tarafın şişmiş ama bir türlü cevabını verememişsin :) demekki neymiş helgada olsa keremlere kimse bakmıyormuş :) yani senle kaderimiz pis iş halvete gelince kızlar yan çiziyor helga olsalar bile :)
Özlemiş beni :A @Çiğdem- :A

Ahahaha :F Bakıyorumda mesajlarımızı çok güzel stolklamışsın, okumaya hevesin varmış demek bu iyi bir gelişme en azından :A:A Hem sen herkesi kendin gibi mahrum sanma. Almanyada erkek başına 4 kadın düşüyor, senin yok diye kendini avutmak için bizim de yok ayaginla avut avut nereye kadar :A:A

Son düzenleme:

Hahahha Aaaa Harunun çocukluk arşivleri sen de ne arıyor ayoll :F Geçen günde fotosunu paylaşmıştın şimdi videosunu :A :A :A

Ahahaha :F Bakıyorumda mesajlarımızı çok güzel stolklamışsın, okumaya hevesin varmış demek bu iyi bir gelişme en azından :A:A Hem sen herkesi kendin gibi mahrum sanma. Almanyada erkek başına 4 kadın düşüyor, senin yok diye kendini avutmak için bizim de yok ayaginla avut avut nereye kadar :A:A
Oğlanı yolda çıkarma evlenene kadar iffetini koruyacak :A :A :A

Son düzenleme:

Tabi ki yani 5dklık planlarımla bunu yapabildim :A Bence yol kat ettik. Hem @Harunnn60 twitter köşelerinden çekip kurtardım hem @destere ile ortak bi konda buluşturdum. :A Yakında yeniden paylaşirlar. Hem Harunnn60 özlem ifadelerini kullandı. Desterenin kalbi yumuşamiştir :F

Tabi ki yani 5dklık planlarımla bunu yapabildim :A Bence yol kat ettik. Hem @Harunnn60 twitter köşelerinden çekip kurtardım hem @destere ile ortak bi konda buluşturdum. :A Yakında yeniden paylaşirlar. Hem Harunnn60 özlem ifadelerini kullandı. Desterenin kalbi yumuşamiştir :F
Bizim kadar sanırım bu foruma bağlı birisi çok yok :F Sırf forumdan başka bir yerle ilgilenmemek için sosyal medyalarda herhangi başka yerlerden hiçbiriyle ilgilenmiyorum nette vatim olursa sadece burası :A :A :A @destere de pek kullanmıyor zaten sosyal medya ama @Harunnn60 da soyal medyalardan çekip sadece buraya bağlamalıyız evet :A :A :A

Bizim kadar sanırım bu foruma bağlı birisi çok yok :F Sırf forumdan başka bir yerle ilgilenmemek için sosyal medyalarda herhangi başka yerlerden hiçbiriyle ilgilenmiyorum nette vatim olursa sadece burası :A :A :A @destere de pek kullanmıyor zaten sosyal medya ama @Harunnn60 da soyal medyalardan çekip sadece buraya bağlamalıyız evet :A :A :A
@Harunnn60 nun elinden twitter ve innstagramı alalım yeter :F Buraya zincirleyelim:F

Hahahha Aaaa Harunun çocukluk arşivleri sen de ne arıyor ayoll :F Geçen günde fotosunu paylaşmıştın şimdi videosunu :A :A :A

Oğlanı yolda çıkarma evlenene kadar iffetini koruyacak :A :A :A
Oğlan yoldan çıkmak istiyor zaten. Neymiş, oda milli olmak istiyormuşmuş :A:A Sana boynuzu takmayı düşünmüş çoktan :A Haline yan sen :A

Nesilleri tükendi ne demek ya ben ne güne duruyorum burda :A :A
Sen modern eskici gibi birşeyin :A:A
Hiç eskici gibi bir halin yok aslında :A

Kıskandın mı @Harunnn60 'u :A:Z

@Harunnn60 Olmadan forum eksik oluyor gerçekten yine temel taşlarından birisi :bhr:
Yine muhteşemsin her zaman ki gibi:bhr:
giphy.gif

@Harunnn60 nun elinden twitter ve innstagramı alalım yeter :F Buraya zincirleyelim:F
Yok ben twitter aktif kullanmıyorum arada Emre etiketleyince bildirim geliyor. :A İstangram'cıyım ben. :A :A

Birazda biz şımaralım :A

Oğlan yoldan çıkmak istiyor zaten. Neymiş, oda milli olmak istiyormuşmuş :A:A Sana boynuzu takmayı düşünmüş çoktan :A Haline yan sen :A

Bak övüyor millet beni ama sen bıraktın beni 2 günde :A

Öyleyim zaten sıradan bir eskici değilim ama sonuçta eskiciyim bizim neslimiz tükenmez :A :A

Öyleyim zaten sıradan bir eskici değilim ama sonuçta eskiciyim bizim neslimiz tükenmez :A :A
Sen ne düşünüyorsun eskiler hakkında :A:A Merak ettim bak :A

Yine muhteşemsin her zaman ki gibi:bhr:
giphy.gif

Yok ben twitter aktif kullanmıyorum arada Emre etiketleyince bildirim geliyor. :A İstangram'cıyım ben. :A :A

Birazda biz şımaralım :A

Bak övüyor millet beni ama sen bıraktın beni 2 günde :A
Aşk olsun, benim için en etkili üyenin sen olduğunu söyledim daha ne diyim:A:A @Çiğdem- gibi yalaka değilim zaten :A Övülmeyi çok seviyorsun herhalde, övüle övüle doymadın :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,178
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil