Maçın da etkisi var ki sıradan bir maç değildi. Millet başını kaçırdım deyip izlememiş olabilir ki tekrarı güzel sonuçlar almış. Zaten bir sorun varsa da Gülse dikkate alır ona göre hareket eder. Kanal D'de olup bu reytingleri alsaydı göbek atardın şimdi konuşturma beni.10 reytingle başlayıp bir haftada 6-7 tekrar + netten izlenmeyi kabul edip sert düşüş yaşadıysa kendinizi kandırıyorsunuz demektir. Git gide düşer zaten, yakında TOTAL grubunda ilk 20'ye giremez. Ben demiştim haftalar önce ilk 20'ye giremeyecek.
10 reytingden 6 reytinge düşen diziye neden göbek atayım? Ya da özetsiz yayınlandı diye sevinip ilk 10'a giremeyen dizi.Maçın da etkisi var ki sıradan bir maç değildi. Millet başını kaçırdım deyip izlememiş olabilir ki tekrarı güzel sonuçlar almış. Zaten bir sorun varsa da Gülse dikkate alır ona göre hareket eder. Kanal D'de olup bu reytingleri alsaydı göbek atardın şimdi konuşturma beni.
Mavi Top bu reytingleri iki gün dışında göremiyor belki o yüzden. Valla ben gayet de sevdim bırakmam hayatta.10 reytingden 6 reytinge düşen diziye neden göbek atayım? Ya da özetsiz yayınlandı diye sevinip ilk 10'a giremeyen dizi.
2-3 bölüme bırakırsın zaten sen.
Türk Malı da derbinin karşısında yayınlanmış olsaydı daha çok düşerdi biraz objektiflik lütfen.Türk Malı 2 reyting kaybetmişken Jet Sosyete 4 reyting kaybetmiş. Gel buradan yak.
Haftaya TOTAL grubunda 2 reytinge, AB grubunda 5 reytinge düşer. Sezon sknu fa biter zaten, olay bu.Mavi Top bu reytingleri iki gün dışında göremiyor belki o yüzden. Valla ben gayet de sevdim bırakmam hayatta.
Türk Malı da derbinin karşısında yayınlanmış olsaydı daha çok düşerdi biraz objektiflik lütfen.
Kanal D'den ayrılmak sadece bir mutluluk sebebidir en azından dizinin apar topar bitmeyeceğini, hevesinin kursağında kalmayacağını bilirsin. Ama Star'ım mutluluğun ta kendisi.Haftaya TOTAL grubunda 2 reytinge, AB grubunda 5 reytinge düşer. Sezon sknu fa biter zaten, olay bu.
Kanal D'den ayrıldığına herkes pişman olur, bilirsin.
Tüm mesajları okusaydın fark ederdin kanal kavgası yapmadığımızı. Tabii böylesi daha çok işine geliyorsa bilemem.Ne bu şimdi Kanal D, Star kavgası mı Çocukluk yapmayın
Senin gibi Vadi-Fatmagül kavgası yapmıyoruz en azından. Olmayan Vadinin kavgası olmuyor artık, haklısın Poloşçum.Ne bu şimdi Kanal D, Star kavgası mı Çocukluk yapmayın
Canım şimdi Kanal D ve Star TV'nin birleşme vakti, şer geliyor görüyorsun.Kanal D'den ayrılmak sadece bir mutluluk sebebidir en azından dizinin apar topar bitmeyeceğini, hevesinin kursağında kalmayacağını bilirsin. Ama Star'ım mutluluğun ta kendisi.
Survivor'ı kıskananlar da sert şekilde cevabını almış.Survivor iyi gitmiş bölüm güzeldi çünkü bu şekilde devam eder umarım hatta artar
Aynen öyle zaten bölümlerin durgunluğundan dolayı reytingler düşmüştü olaylar arttıkça reytingler de artacaktırSurvivor'ı kıskananlar da sert şekilde cevabını almış.
Söz konusu Mavi Top olunca çeşitli unutkanlık problemleri yaşıyor.
Gülse Birsel'in dizisini yayınlıyorsan Total grubunda düşük gideceğini göze almışsın demektir zaten. AB ve ABC1 grubunda düşeceğini düşünmüyorum bundan sonra. 6-7 reyting ile rahatlıkla devam eder.
Kanal D'ye Mavi Top diyemezsiniz, ben Star'a lakap taksam hoşunuza gider mi? Lütfen özür dileyinMavi Top bu reytingleri iki gün dışında göremiyor belki o yüzden. Valla ben gayet de sevdim bırakmam hayatta.
Türk Malı da derbinin karşısında yayınlanmış olsaydı daha çok düşerdi biraz objektiflik lütfen.
SoyTARı diyoruz biz de Star'a.Kanal D'ye Mavi Top diyemezsiniz, ben Star'a lakap taksam hoşunuza gider mi? Lütfen özür dileyin