25 Şubat 2018 Pazar Reyting Sonuçları

Türk Malı 2 reyting kaybetmişken Jet Sosyete 4 reyting kaybetmiş. Gel buradan yak. :A

10 reytingle başlayıp bir haftada 6-7 tekrar + netten izlenmeyi kabul edip sert düşüş yaşadıysa kendinizi kandırıyorsunuz demektir. :D Git gide düşer zaten, yakında TOTAL grubunda ilk 20'ye giremez. Ben demiştim haftalar önce ilk 20'ye giremeyecek. :A
Maçın da etkisi var ki sıradan bir maç değildi. Millet başını kaçırdım deyip izlememiş olabilir ki tekrarı güzel sonuçlar almış. Zaten bir sorun varsa da Gülse dikkate alır ona göre hareket eder. Kanal D'de olup bu reytingleri alsaydı göbek atardın şimdi konuşturma beni. :A

Maçın da etkisi var ki sıradan bir maç değildi. Millet başını kaçırdım deyip izlememiş olabilir ki tekrarı güzel sonuçlar almış. Zaten bir sorun varsa da Gülse dikkate alır ona göre hareket eder. Kanal D'de olup bu reytingleri alsaydı göbek atardın şimdi konuşturma beni. :A
10 reytingden 6 reytinge düşen diziye neden göbek atayım? Ya da özetsiz yayınlandı diye sevinip ilk 10'a giremeyen dizi. :A

2-3 bölüme bırakırsın zaten sen. :A

10 reytingden 6 reytinge düşen diziye neden göbek atayım? Ya da özetsiz yayınlandı diye sevinip ilk 10'a giremeyen dizi. :A

2-3 bölüme bırakırsın zaten sen. :A
Mavi Top bu reytingleri iki gün dışında göremiyor belki o yüzden. :A Valla ben gayet de sevdim bırakmam hayatta. :A

Türk Malı 2 reyting kaybetmişken Jet Sosyete 4 reyting kaybetmiş. Gel buradan yak. :A
Türk Malı da derbinin karşısında yayınlanmış olsaydı daha çok düşerdi biraz objektiflik lütfen. :A

Mavi Top bu reytingleri iki gün dışında göremiyor belki o yüzden. :A Valla ben gayet de sevdim bırakmam hayatta. :A

Türk Malı da derbinin karşısında yayınlanmış olsaydı daha çok düşerdi biraz objektiflik lütfen. :A
Haftaya TOTAL grubunda 2 reytinge, AB grubunda 5 reytinge düşer. Sezon sknu fa biter zaten, olay bu. :A

Kanal D'den ayrıldığına herkes pişman olur, bilirsin. :A

Haftaya TOTAL grubunda 2 reytinge, AB grubunda 5 reytinge düşer. Sezon sknu fa biter zaten, olay bu. :A

Kanal D'den ayrıldığına herkes pişman olur, bilirsin. :A
Kanal D'den ayrılmak sadece bir mutluluk sebebidir en azından dizinin apar topar bitmeyeceğini, hevesinin kursağında kalmayacağını bilirsin. Ama Star'ım mutluluğun ta kendisi. :bhr:

Ne bu şimdi Kanal D, Star kavgası mı :F Çocukluk yapmayın :A
Senin gibi Vadi-Fatmagül kavgası yapmıyoruz en azından. :A Olmayan Vadinin kavgası olmuyor artık, haklısın Poloşçum. :bhr:

Kanal D'den ayrılmak sadece bir mutluluk sebebidir en azından dizinin apar topar bitmeyeceğini, hevesinin kursağında kalmayacağını bilirsin. Ama Star'ım mutluluğun ta kendisi. :bhr:
Canım şimdi Kanal D ve Star TV'nin birleşme vakti, şer geliyor görüyorsun. :A

Jet Sosyete fena düşmüş. Totalde standartın altında oranlar almış ki geçen hafta bu grupta dahi yüksek reyting almışken.. Diğer iki gruptada yüksek reyting kaybı gözden kaçacak gibi değil. Bu reytingler maalesef dizinin seyirci tarafından beğenilmediğini açık açık ortaya seriyor. Düşüşünü sürdürecektir.

Biz geçen hafta diyorduk yeni bir Türk Malı geliyor diye, bazıları da hava yastığı misali ahkam kesiyordu resmen, şimdi onlar düşünsün. Asıl komik olana gülelim biz.

Jet Sosyete tipik Gülse Birsel dizisi olmuş. Total düşük AB yüksek. Muhtemelen sezon sonuna kadar bu oranlarda devam eder.

Survivor iyi gitmiş bölüm güzeldi çünkü bu şekilde devam eder umarım hatta artar :A

Söz konusu Mavi Top olunca çeşitli unutkanlık problemleri yaşıyor. :A

Gülse Birsel'in dizisini yayınlıyorsan Total grubunda düşük gideceğini göze almışsın demektir zaten. AB ve ABC1 grubunda düşeceğini düşünmüyorum bundan sonra. 6-7 reyting ile rahatlıkla devam eder. :A

Kanal D'ye Mavi Top diyemezsiniz, ben Star'a lakap taksam hoşunuza gider mi? Lütfen özür dileyin :A

Jet Sosyete Aile Arasında filmine giden bir çok insan sayesinde iyi başlamışdı. Hatta ilk bölüm lezzetli bölüm olsaydı muhtemelen 12 reytingle başlardı. Belki de izleyenlerin çoğu bırakdı diziyi ilk dakikalarda.

Ama şöyle bir şey var. 2. Bölüm gerçeten efsaneydi. Çok komikdi. Gülse Birsel ilk bölümü böyle yazsaydı 2. Bölüm muhtemelen bu oranları korurdu. Ama karakterleri tanıttı.

Şimdi buraya yazıyorum gelecek hafta bu dizi tekrar yükselecek. 10 reyting demiyorum ama en az 7-8 alacak. Biraz daha böyle bölümler devam etsin, ilk bölümü bekleyenler bir diziye dönsün o zaman 10 reytingi görebilir.

Bi de zaten Pazar düşük gidiyor diziler. Ben şahsen Perşembe olmasını isterdim. O zaman direkt alırdı zirveyi ki böyle de alacak zaten . :)