O değil de reytingler düşünce Alpi yolladılar Acunu getirdiler baya görünüyor bu hafta. Geçen hafta baya Alp sunduydu.
Vee gönüllüler kazandıO değil de reytingler düşünce Alpi yolladılar Acunu getirdiler baya görünüyor bu hafta. Geçen hafta baya Alp sunduydu.![]()
Bu oyunu All Star kazanır ama ya baksana kalıplara. Nasıl kazansın Gönüllüler? İmkansiz gibi duruyor vallahi.Vee gönüllüler kazandı![]()
Dokunulmazlıkta gönüllüleri tutuyorsun sen de değil mi Nihat'ı şutlamamız lazım
![]()
Yok be All Star'da o kadar kalıplı değil yaBu oyunu All Star kazanır ama ya baksana kalıplara. Nasıl kazansın Gönüllüler? İmkansiz gibi duruyor vallahi.![]()
Turabi, Ümit ve Adem'den, diğer tarafta Nagihan ve Sema'dan oyun kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Garanti bizde.Yok be All Star'da o kadar kalıplı değil yaBir Adem güçlü diğerleri o kadar değil bence
![]()
Bakalım göreceğizTurabi, Ümit ve Adem'den, diğer tarafta Nagihan ve Sema'dan oyun kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Garanti bizde.![]()
Nihat Doğan sinsisi yüzünden ağladı.Bakalım göreceğizDamla'yı ağlattılar pisler
![]()
Neresi zekilik, kim koysan ilk aklına gelecek şey maç saatine koymamak.Nihat Doğan sinsisi yüzünden ağladı.
Başladı dokunulmazlık, bugün de çok heyecanlı.
Bu arada Acun oyunu neden ilk koydu, derbi vardı ya milletin tvye dönmesini bekledi işte. Çok zeki adam vallahi...
Ben yapardım da senin onu düşüneceğini pek sanmıyorum.Neresi zekilik, kim koysan ilk aklına gelecek şey maç saatine koymamak.![]()
Oo Adem-Sema en güçlü gördüğüm ikiliydi, onlar bile yenildiyse olur bu işNihat Doğan sinsisi yüzünden ağladı.
Başladı dokunulmazlık, bugün de çok heyecanlı.
Bu arada Acun oyunu neden ilk koydu, derbi vardı ya milletin tvye dönmesini bekledi işte. Çok zeki adam vallahi...
Haklısın, öyle üçkağıtçılıklar bana göre değil.Ben yapardım da senin onu düşüneceğini pek sanmıyorum.![]()
Turabi bu oyunda akıl danışmanımız, garanti bizde.Oo Adem-Sema en güçlü gördüğüm ikiliydi, onlar bile yenildiyse olur bu iş![]()
![]()
Anca Cumali'yi yener zaten Turabi, Anıl'a karşı da göreceğim ben onuTurabi bu oyunda akıl danışmanımız, garanti bizde.![]()
İlk oyunu 3 saniyede bitirdi, niye korksun?Anca Cumali'yi yener zaten Turabi, Anıl'a karşı da göreceğim ben onu
Anıl'dan korkmuş oynamayacakmış Turabi@Yiğitt
Nagihan Nihat'ı Cumali'yi falan bire birde rahat yenerNagihan, Hilmi’den daha güçlü![]()
Anıl ile Cumali bir mi?İlk oyunu 3 saniyede bitirdi, niye korksun?![]()