''Mehmed: Bir Cihan Fatihi'' Ne Zaman Başlıyor?

Güzel gün tercihi olmuş. Zaten ya Pazartesi ya Salı olacaktı. Salı’yı tercih etmişler. Aslında yeni sezonda Vatanım Sensin’in yerine gelse çok daha iyi olurdu bence. Ancak yeni sezonu beklemediler.

Bu gün seçiminden en çok UTC’nin etkileceğimi düşünüyorum ben açıkçası. Kadın çok etkilenmez senaryosu iyi durumda, Edho’nun AB grubundaki reytingleri bir tık daha düşebilir. Fatih’in ilk bölüm reytingleri Jet Sosyete gibi çok yüksek olur zaten, Kenan’ın özellikle AB grubunda güçlü bir kitlesi var Gülse Birsel gibi. Önemli olan başarılı bir senaryoyla bu kitleyi korumak. Merakla bekliyorum.

Ben yorum yapmıyorum :A

IMG_6470.jpg

İlk bölüm baya iyi alır, AB'de 10'a yakın. Ama sonra ne yapar bilmiyorum, senaryoya bağlı.

Oh çok şükür Pazartesi değil @Forumdash @Yiğitt :Z:Z:Z

Normal şartlarda Eşkiyayı öncelik tercih ederdim ama Fatih tanıtımlar ile en azından ilk bölümleri canlı tercih etmemi sağlayacak gerisinede bakacaz :A

Ama Kenan ve Eşkiyam ile Ufak Tefek Ecünnüler daha da çökecek :A :A :A @Harunnn60 @Thequeer @kerem
Senin Kenan tutunamayacak canım :A
EDHO, UTC ve Kadın verecek cevabını :Z

O3 ve Kanal D iddialarına güvenseydi diziyi Pazartesi yada Çarşamba yayınlardı. Korkaklar :A

Kadın ve UTC etkilenmese bari..

Son düzenleme:
Son düzenleme: