Eğer Ay Yapım olayından ders almamışsa ve hala kendisine dizi veren tek büyük yapımcıyı kaybetmek istiyorsa bitirsin. 13'ten önce bitirsin bakalım bir daha bakacak mı yüzünüze.Bu arada İnsanlık Suçu'na yer kalmadı, Gülizar mı bitecek acaba?@Aserat
Eğer Ay Yapım olayından ders almamışsa ve hala kendisine dizi veren tek büyük yapımcıyı kaybetmek istiyorsa bitirsin. 13'ten önce bitirsin bakalım bir daha bakacak mı yüzünüze.Bu arada İnsanlık Suçu'na yer kalmadı, Gülizar mı bitecek acaba?@Aserat
O3'ün bizden başka şansı yok, Show'a dizi yapsa 5. bölümde bitecek. ATV ile çalışmıyor zaten. FOX riskli, Star ve D kaldı geriye. En çok Kanal D'yi sevdiğine göre durum ortada.Eğer Ay Yapım olayından ders almamışsa ve hala kendisine dizi veren tek büyük yapımcıyı kaybetmek istiyorsa bitirsin. 13'ten önce bitirsin bakalım bir daha bakacak mı yüzünüze.![]()
Ona ihtiyacımız yok yeter bize çekirdek kadromuz.
Tamam işte Star'a verir daha uzun hukuku var.O3'ün bizden başka şansı yok, Show'a dizi yapsa 5. bölümde bitecek. ATV ile çalışmıyor zaten. FOX riskli, Star ve D kaldı geriye. En çok Kanal D'yi sevdiğine göre durum ortada.![]()
Gülizar tutmazdı zaten, D bu kadar tekrar ve arkasında durmasaydı 3. bölümü göremezdi.Ona ihtiyacımız yok yeter bize çekirdek kadromuz.
Tamam işte Star'a verir daha uzun hukuku var.Dönem dizilerini Mavi Top'a, güncelleri Star'a paslaması lazımken güme gitti güzelim dizi.
![]()
@xemrexxx Çarşamba günü mezarından izin alıp gelir reyting tablosuna Kendi koca kafalı Muhteşem oyuncularıyla karşılaştırır durur![]()
![]()
Reyting geçmişlerini ve ilk bölüm reytinglerini toplayıp sunar![]()
![]()
@Forumdash
O değil de wikiden bakıp bakıp eleştiri yapıcak. Senaryo oldugunu unutacak geçeklerle kıyaslayacak ayy anam ben şimdiden şiştim
AB Jet Sosyete gibi açık ara başlar da totalden şüpheliyim yaAma güzel rakamlar söylemişsin. İnş 5 ile filan başlamaz
![]()
Reytinglere uydurma der ama kendi koca kafalı tuhaf oyuncularıyla karşılaştırıp durucak amann şimdiden bunaldım ben birde oan gelince![]()
![]()
![]()
totalde pek varlık gösterebileceğini sanmam
Kadın oyuncuların fragmanları çıksın seyirci iyice kaçar.![]()
Her zaman boynuzluyor zaten alışmıştır artık![]()
![]()
hiçbir ateş beniyakamaz çünkü ben o ateşin ta kendisiyim diyip yemek yemeye gidiyorum nanik sizeOna ihtiyacımız yok yeter bize çekirdek kadromuz.
Tamam işte Star'a verir daha uzun hukuku var.Dönem dizilerini Mavi Top'a, güncelleri Star'a paslaması lazımken güme gitti güzelim dizi.
![]()
Senin ateş söndü artık kankahiçbir ateş beniyakamaz çünkü ben o ateşin ta kendisiyim diyip yemek yemeye gidiyorum nanik size@Dosi @cookies@vadikızı @ozmoturk @kerem @Harunnn60
![]()
alemsin tatlım yahiçbir ateş beniyakamaz çünkü ben o ateşin ta kendisiyim diyip yemek yemeye gidiyorum nanik size@Dosi @cookies@vadikızı @ozmoturk @kerem @Harunnn60
![]()
Geberip Cehennemde yatıyorsun kaç aydır alışmıssındır ateşeşu mu kız tıkla bir
şu da olabilir
safoz yanlış konunun alıntısını eklemişsin benden daha my ci oldunGeberip Cehennemde yatıyorsun kaç aydır alışmıssındır ateşe![]()
![]()
![]()
Biz geniş bakışlı bir çiftizO da övüyor işte ikiniz de birbirinizi boynuzluyorsunuz![]()
![]()
Yakında kaybederseniz birbirinizi görürüm o zaman geniş bakışıBiz geniş bakışlı bir çiftiz![]()
![]()
![]()
Golünü attı ve kaçtı
Golünü attı ve kaçtı![]()
![]()
Nereden yine konuyu bize bağlayıp gitti
Her zamanki halleri işte yapıyor böyle şeylerNereden yine konuyu bize bağlayıp gitti![]()
![]()
![]()
Bende kaçayım yemek işleri var , gece görüşürüzHer zamanki halleri işte yapıyor böyle şeyler![]()
![]()