NOW Adı Zehra - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Adi-Zehra-cover-photo-4e7e364a-fb2e-4ff6-a10b-e6630a22fbcc-mpositioned-640x360.jpg

FOX TV'nin yeni ve iddialı dizisi ''Adı Zehra'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ile Rana Namatlıoğlu’nun kaleme aldığı ve Taner Akvardar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrollerinde Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan, Seda Güven ve Emre Kıvılcım yer alıyor.

''Adı Zehra'' yeni bölümleriyle her cumartesi 20.00'de FOX TV'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...

@sokak sanati mı açacaktı, bana bir şey demedi? :A

Hiçbir duygula açmadım, 5 dakika bekledim açan olmayınca açayım dedim. :F Yoksa isteyerek açmadım .ss

Baktım da en kısa süren işleri sen açmışsın. :A Şehrin Melekleri, Kalbim Yangın Yeri, Nolur Ayrılalım, Nerdesin Birader.. Hayırlısı. :A

Baktım da en kısa süren işleri sen açmışsın. :A Şehrin Melekleri, Kalbim Yangın Yeri, Nolur Ayrılalım, Nerdesin Birader.. Hayırlısı. :A
FOX dizisinin konularını açarken hep istemsiz açıyorum, ondan oluyordur. :A Bizim Hikaye'yi de ben açtım ama. :bhr:

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy