- Reaksiyon puanı
- 19,411
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
malesef ki acı gerçektir. Bir yöneticiye yakışmayan tavırlar bunlar. Acilen kendine gelmeli.
Tam bu konuya giriyordum ki @Yiğitt bana olmamış attı
Kanal d konusu oldu mu olmamışı koyar affetmez.
Şer ittifağı birleşmiş yine, haddinizi bileceksiniz. @Harunnn60malesef ki acı gerçektir. Bir yöneticiye yakışmayan tavırlar bunlar. Acilen kendine gelmeli.
Gerçekleri söylemek suç muŞer ittifağı birleşmiş yine, haddinizi bileceksiniz. @Harunnn60
Güzelim konuya bari atma be.Şer ittifağı birleşmiş yine, haddinizi bileceksiniz. @Harunnn60
Sen de kaşınıyorsun ama buna da atacak.)Gerçekleri söylemek suç mu
Sen benim kankamsın, benim arkamda durup "Yiğit ne atıyorsa iyisini atıyordur" diyeceksin.Gerçekleri söylemek suç mu
Güzelim konuya bari atma be.
Sen de kaşınıyorsun ama buna da atacak.)
Olmamış atmada bir rekora koştuğun konusunda ben de hemfikirimŞer ittifağı birleşmiş yine, haddinizi bileceksiniz. @Harunnn60
Her şeye atıyor zaten ne yapıyımGüzelim konuya bari atma be.
Sen de kaşınıyorsun ama buna da atacak.)
Sen benim kankamsın bana olmamış atmaman lazım ben bu şekilde nasıl senin arkanda durayımSen benim kankamsın, benim arkamda durup "Yiğit ne atıyorsa iyisini atıyordur" diyeceksin.
Moderatör olmuşsun ama ağzın hala bozuk.))Ota b*ka olmamis attigin konusunda ben de hemfikirim
Bu forumda açtığım en kaliteli konu olabilir, lütfen olmamışını çeker misin?Sen benim kankamsın, benim arkamda durup "Yiğit ne atıyorsa iyisini atıyordur" diyeceksin.
Şimdide sana sardılarŞer ittifağı birleşmiş yine, haddinizi bileceksiniz. @Harunnn60
Aşkcanım.kendi olmamışlığını üyelere olmamış atarak gizlemeye çalışıyor melun
Bende seni çatlatmaya devam edeceğim.Konuya girerken bana da olmamış atmış İstersen milyon tane olmamış at ben yine çatlatmaya devam edeceğim @Yiğitt
Tam aksine atmaya daha da devam edeceğim.Söz konusu Kanal D olduğunda sıkça gerçekleştiriyor bu eylemi @Yiğitt bey. Umarım bu muazzam konuyu görünce bize olmamış atmayı bırakır ve hatalarından ders alır.
şrifti dəyiş.Sevmedi]im haraket, kısa zamanda değişmesi dileklerimle. kib. bb.