Ozan Akbaba oyunculuğu diye bir sey varUzak Şehir bu akşam neden 10+ alması gerektiğini gösterdi. Belki de en güzel uyarlamalardan olabilir... Tebrikler
Mükemmel bir oyunculuk yani böyle bir şey yok... Sanırım @mesmeso demişti, ilk defa EDHO iyi ki bitmiş dedim...Ozan Akbaba oyunculuğu diye bir sey var
Yok onu başkası dedi ama o yoruma ben çok katılmıyorum. EDHO bu adamı ünlü yaptı ve sonrasında kariyerini doğru çizdi. EDHO olmasa Kuzey Güney'deki gibi takılabilirdi. Belki EDHO'dan çıkışı zor olabilirdi.Mükemmel bir oyunculuk yani böyle bir şey yok... Sanırım @mesmeso demişti, ilk defa EDHO iyi ki bitmiş dedim...
Reyting sonuçları gösteriyor ki Ozan Akbaba sonunda gerçek bir başrol oldu. Bu başarıyı sonuna kadar hak etti.
EDHO iyi ki bitmiş diyebiliriz. Şu anda hâlâ devam ediyor olabilirdi ve o zaman da Uzak Şehir - Ozan Akbaba buluşması gerçekleşmezdi.
Ben dedim, yorumumun da arkasındayımMükemmel bir oyunculuk yani böyle bir şey yok... Sanırım @mesmeso demişti, ilk defa EDHO iyi ki bitmiş dedim...