Öldürürse olmaz Vedat diziye lazım
Diyorum işte dizinin devam etmesi lazım diye o değilde Yiğiti nasıl kurtaracak acaba Tahir
Öldürürse olmaz Vedat diziye lazım
Bakalım göreceğiz onu daDiyorum işte dizinin devam etmesi lazım diye o değilde Yiğiti nasıl kurtaracak acaba Tahir
Bakalım göreceğiz onu da
Kardeşini korumaya çalışıyor ama yanlış yapıyorMustafa hiç iyi etmedi vermekle yiğitin durumu gördükten sonra hemde
Kardeşini korumaya çalışıyor ama yanlış yapıyor
Asiye bu vurur mu vururKorumak istemesi iyi birşey ama böyle değil küçücük çocuğa acır insan Asiye bacağından değilde totosundan vursa keşke
Asiye bu vurur mu vurur
Reyting sayfasında gömmeye çalişmişsin Sana canlı ve resmi kanıt sunuyorum işteBu dizi seni bozmuş @xemrexxx var sankı şuan içinde
Iyyy şimdi gördüm evet bozulmuşsun daha emin oldumReyting sayfasında gömmeye çalişmişsin Sana canlı ve resmi kanıt sunuyorum işte
Dirilişi haftaya ABC1'de gömeriz Börü başlıyor nasılsaIyyy şimdi gördüm evet bozulmuşsun daha emin oldum
Ab gurubunda bile makas daralmış ayoll 2-3 Haftaya orayıda alacaklar gibi @xemrexxx deyimiyle bir dolaplar dönüyor @Harunnn60Dirilişi haftaya ABC1'de gömeriz Börü başlıyor nasılsa
O zaman dolaba bin sende başın dönsün Ayy sen git izleyen bi arkadaşin gelsin forumaAb gurubunda bile makas daralmış ayoll 2-3 Haftaya orayıda alacaklar gibi @xemrexxx deyimiyle bir dolaplar dönüyor @Harunnn60
Aaa olmaz sizin kafanıza oklava vurucak birisi lazım bu forumdaO zaman dolaba bin sende başın dönsün Ayy sen git izleyen bi arkadaşin gelsin foruma
Neyseki bana vuramıyorsun @destere de kaçtı artık Artık o oklavayla laz böreği yaparsınAaa olmaz sizin kafanıza oklava vurucak birisi lazım bu forumda
Hhaha Aaa bu dizi yüzünden oklava bağımlısı olabilirsin İsmini söylemeye bile utanıyorum Memleketim oldundan oyüzden sen anlaNeyseki bana vuramıyorsun @destere de kaçtı artık Artık o oklavayla laz böreği yaparsın
Memleketinden utanıyormusun 😱 Kınadım seni Giresunda çekseler "aaa bizim burada çekiyorlar" derdin Trabzon olunca zoruna gitmiş demekHhaha Aaa bu dizi yüzünden oklava bağımlısı olabilirsin İsmini söylemeye bile utanıyorum Memleketim oldundan oyüzden sen anla