Öldürürse olmaz Vedat diziye lazım![]()
Öldürürse olmaz Vedat diziye lazım![]()
Bakalım göreceğiz onu daDiyorum işte dizinin devam etmesi lazım diye o değilde Yiğiti nasıl kurtaracak acaba Tahir
![]()
Bakalım göreceğiz onu da![]()
Kardeşini korumaya çalışıyor ama yanlış yapıyorMustafa hiç iyi etmedi vermekle yiğitin durumu gördükten sonra hemde
Kardeşini korumaya çalışıyor ama yanlış yapıyor![]()
Asiye bu vurur mu vururKorumak istemesi iyi birşey ama böyle değil küçücük çocuğa acır insan Asiye bacağından değilde totosundan vursa keşke![]()
Asiye bu vurur mu vurur![]()
![]()
Reyting sayfasında gömmeye çalişmişsin
Iyyy şimdi gördüm evet bozulmuşsun daha emin oldumReyting sayfasında gömmeye çalişmişsinSana canlı ve resmi kanıt sunuyorum işte
![]()
Dirilişi haftaya ABC1'de gömerizIyyy şimdi gördüm evet bozulmuşsun daha emin oldum![]()
![]()
![]()
Ab gurubunda bile makas daralmış ayollDirilişi haftaya ABC1'de gömerizBörü başlıyor nasılsa
![]()
O zaman dolaba bin sende başın dönsünAb gurubunda bile makas daralmış ayoll2-3 Haftaya orayıda alacaklar gibi @xemrexxx deyimiyle bir dolaplar dönüyor
![]()
![]()
@Harunnn60
Aaa olmaz sizin kafanıza oklava vurucak birisi lazım bu forumdaO zaman dolaba bin sende başın dönsünAyy sen git izleyen bi arkadaşin gelsin foruma
![]()
Neyseki bana vuramıyorsunAaa olmaz sizin kafanıza oklava vurucak birisi lazım bu forumda![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa bu dizi yüzünden oklava bağımlısı olabilirsin
Memleketinden utanıyormusun 😱 Kınadım seniHhaha Aaa bu dizi yüzünden oklava bağımlısı olabilirsinİsmini söylemeye bile utanıyorum Memleketim oldundan oyüzden sen anla
![]()
![]()
![]()