S.G.A.T.
Favori Üye
Osman Sınav, yıllar sonra yeniden zirveye çıktı. Böyle devam etmesi için elinden geleni yapacaktır.Dizi 20 reyting alıyor, düşse düşse 6-7 reytinge düşer. O reytingle 3-4 sezon devam eden diziler var, önü açık yani.
Osman Sınav, yıllar sonra yeniden zirveye çıktı. Böyle devam etmesi için elinden geleni yapacaktır.Dizi 20 reyting alıyor, düşse düşse 6-7 reytinge düşer. O reytingle 3-4 sezon devam eden diziler var, önü açık yani.
Osman Sınav, yıllar sonra yeniden zirveye çıktı. Böyle devam etmesi için elinden geleni yapacaktır.
Norgül de mi izliyormuş bak sen bayan estetik dudak neyse yarın izleyeyim de bende yorumlayayımŞunu da şuraya atalım da düşman çatlatalım
Yüzünün şişliği insin översin sonra safdsadhsahdNorgül de mi izliyormuş bak sen bayan estetik dudak neyse yarın izleyeyim de bende yorumlayayım
He he zor görür. Ben bu kadar kötü tahmin yapmayı nasıl başardım.Osman Sınav devri biteli çok oluyor. O tarz diziler artık beğenilmiyor. Sezon sonununu zor görür.
Yine muhteşem bir bölümdü gelecek bölüm de güzel olacaktır ama ondan sonra nasıl gider bilemiyorum çünkü bu bölümden sonra dizinin ana hikayesi bitecek gibi umarım devamını da iyi getirirler hatta ana hikaye bu bölümde bitti bile diyebilirim
Güzeldi bölümBen uykuya yenik düştüm 41 dakikasına kadar bakabildim bu 41 dakika bile çok etkileyiciydi devamını izlim bakalım neler olmuş
Güzeldi bölüm
Musti hainlik yaptıAynen bitirdim bölümüde bir yorum yazamadım süperdi valla her bölüm ağlatıyor beni yaareplikler falan çok etkileyiciydi yine Mustafa ile Tahirin arası fena açılır bence ya
Musti hainlik yaptı
Delirsin bakalım ne olacakValla öyle Tahir deliydi dahada delirtecek
Delirsin bakalım ne olacak
Tahir adamdır severizBakalımm ama çok tatlıı Tahirciğim yaa
Tahir adamdır severiz
Hakedene hakkını verdi adamSevilmezmiii Vedatı ne güzel osmanlı tokatlarıyla dövdüü helal olsun onaaa
Hakedene hakkını verdi adam
Öldürürse olmaz Vedat diziye lazımvalla öyle öldürseydi desem dizinin devam etmesi lazım