Ya bu gönüllüler Gizem'i niye yazmıyor cidden All Starlar bölüm başında dedikoduları yaparken hatırladım o kızı baya kötüydü aslında, Ecem'den bile fark yediBölüm başladı, konseyin izlerini izleyeceğiz bu bölüm inşallah.![]()
@eskici
Ya bu gönüllüler Gizem'i niye yazmıyor cidden All Starlar bölüm başında dedikoduları yaparken hatırladım o kızı baya kötüydü aslında, Ecem'den bile fark yediBölüm başladı, konseyin izlerini izleyeceğiz bu bölüm inşallah.![]()
Gizem çok fena, dedikoducu ve sinsi bir tip. Hiç sevemedim o kızı, başarılı da değil. Yağmur bence iyi kız, oyunlarda da takıma göre iyi sayılır bence. Dediğin gibi kötüler, inşallah akşama Cumali gider.Ya bu gönüllüler Gizem'i niye yazmıyor cidden All Starlar bölüm başında dedikoduları yaparken hatırladım o kızı baya kötüydü aslında, Ecem'den bile fark yediO kadar kötü kararlar veriyorlar ki her seferinde Acun bile kurtaramayacak galiba bunları
@eskici
Yağmur 2. hafta en iyi performansı sergilemiş Ramazan ile birlikte, genel olarak bakınca da Gizem'den çok daha iyi belliGizem çok fena, dedikoducu ve sinsi bir tip. Hiç sevemedim o kızı, başarılı da değil. Yağmur bence iyi kız, oyunlarda da takıma göre iyi sayılır bence. Dediğin gibi kötüler, inşallah akşama Cumali gider.
Ada konseyi Fragmanı çıktı demek ki Gamze veya Hakan gitmiyor. Adaya veda eden isim diyor çünkü Acun.![]()
Yağmur oyun kazandı, akşama giderse rezil olurlar Gönüllüler.Yağmur 2. hafta en iyi performansı sergilemiş Ramazan ile birlikte, genel olarak bakınca da Gizem'den çok daha iyi belli
İyi de eleme yapılmadan olmaz ki zatenGamze ile Hakan giderse bir de şimdi birisi elenecek toplam 3 kişi gitmiş olacak, sonra da yerlerine 2 kişi gelecek.
Murat'ın bu Marcus'a karşı talihsizliği ne olacak nasıl bir büyü yaptı bu çocuğa Marcus acaba
Al işte Yağmur'a bak, bu gönüllüler cidden salak![]()
Okyanusu da yüzerek geçer artıkYağmur oyun kazandı, akşama giderse rezil olurlar Gönüllüler.Cumali go to Iğdır, oradan yürüye yürüye gelsin işte.
![]()
Okyanusu da yüzerek geçer artıkYağmur oyun kazandı, akşama giderse rezil olurlar Gönüllüler.Cumali go to Iğdır, oradan yürüye yürüye gelsin işte.
![]()
Kırk yılda bir oyun kazanınca delirdi adamlar şu an çıldırıyorlarGönüllüler skandal vallahi.
Yolladıkları kadın yarışmacı All Star'da en iyilerde çıkıyor. Elemeye çıkardıkları Yağmur da 2'de 2 yapıp çok iyi sayılar alıyor.![]()
Yazık ya sevindim ben kazanmalarına, hem akşama elenecek kişiye de moral olacak. Bir oyun kazandık der artık gidince.Kırk yılda bir oyun kazanınca delirdi adamlar şu an çıldırıyorlar![]()
Ben de sevindim, zaten takım tutmuyorum ben hala tarafsızımYazık ya sevindim ben kazanmalarına, hem akşama elenecek kişiye de moral olacak. Bir oyun kazandık der artık gidince.
Heyecan oldu ya, ışte böyle oyunlar istiyoruz. Sürekli All Star olmuyor yani, böyle 10-8, 10-9 bitmeli skorlar.![]()
Gönüllüler çok gaza geldi, şansları da yaver gitti. Her oyun nerdeyse tam puan alan, bir fire ya veren ya vermeyen Sema bugün berbattı. Turabi oyunda yoktu. Diğer oyunu kazanırlar yine. Cumali'den kurtulmaları, Hakan'ı ve yeni iki kişiyi almaları lazım. O zaman işler değişir.Ben de sevindim, zaten takım tutmuyorum ben hala tarafsızımŞu an nasıl hata yaptıklarının farkına varmışlardır herhalde artık, Yağmur gitmezse kısa vadede yazmazlar artık biraz akılları varsa
![]()
Birsen de var o da atlet, her türlü Gizem'den falan iyi performans gösterirGönüllüler çok gaza geldi, şansları da yaver gitti. Her oyun nerdeyse tam puan alan, bir fire ya veren ya vermeyen Sema bugün berbattı. Turabi oyunda yoktu. Diğer oyunu kazanırlar yine. Cumali'den kurtulmaları, Hakan'ı ve yeni iki kişiyi almaları lazım. O zaman işler değişir.![]()
Maçtan kaçmıştırAda konseyi başladı, Acun bu sezon erkenden başlatıyor. Eskiden 23.30 gibi başlardı. 😱
Umarım Cumali gider, hak etmiyor!
Cumali duygusal olarak halkı etkilemeye çalışıyor. Ne alaka şu an çobanlık, Iğdır yolu, 4 çocuğunu okutacakmış falan.Maçtan kaçmıştır![]()
Birisi Cumali'ye oylamanın bittiğini söylesin gerek yok şu an için kendini acındırmasınaCumali duygusal olarak halkı etkilemeye çalışıyor. Ne alaka şu an çobanlık, Iğdır yolu, 4 çocuğunu okutacakmış falan.Hiç sevmem böyle tipleri.
![]()