Büyüklük sende kalsın reyiz Biz biliyoruz zaten Çiğdem'in tatlı cadı halleriniHaksızlığa dur deriz forumca
Çiğdem'den beklenir böyle şeyler reyiz alıştık artık
Büyüklük sende kalsın reyiz Biz biliyoruz zaten Çiğdem'in tatlı cadı halleriniHaksızlığa dur deriz forumca
Çiğdem'den beklenir böyle şeyler reyiz alıştık artık
Öyle tabi reyiz ben dayısıyım onunBüyüklük sende kalsın reyiz Biz biliyoruz zaten Çiğdem'in tatlı cadı hallerini
Bu suskunluk halin mi şimdi
Bu suskunluk halin mi şimdi
Bu haftada iyi yazmıştabii ki geçen haftalarda daha çok yazıyordu dosi
Bu haftada iyi yazmış
Yazmıştır onun haberi yok @Dosi ben gidince çenesi açılıyorHesaplamada sıkıntı varmış ben o kadar yazmadım diyodu
Yazmıştır onun haberi yok @Dosi ben gidince çenesi açılıyor
özelden yardırmış vallayok yok az girdi foruma tatili bitince az girdi foruma
Anlamıyor ben
Heee jetonum yine köşelenmiş anlaşılan AnladımBurası en çok mesaj yazan yer konulara falan özel mesaj kısmı ayrı burda geçmiyo o
Heee jetonum yine köşelenmiş anlaşılan Anladım
Üniversite okumuş adamsın. 20.000 konumu açan sensin. Cumartesiyi pazara bağlayan gece açtın. Tarih olarak 11 şubat 2018 ve suanki mesaj sayım ogündne beri 150 bile olmamış. Ben nasıl 200 küsür yazmış oluyorum? :SYazmıştır onun haberi yok @Dosi ben gidince çenesi açılıyor
Ayıp ayıp özel adı üstünde. Buraya açıklanırmıözelden yardırmış valla
Yok abla yorgunluk Gözlerim kapanıyor kaaçacam 10 dakikayaBugün yine çok yoruldun ondan yada ben anlatamamış olabilirim
Sananda tüm kriptolu yazışmalarımızı buraya döktüm zannederÜniversite okumuş adamsın. 20.000 konumu açan sensin. Cumartesiyi pazara bağlayan gece yazdın. Tarih olarak 11 şubat 2018 ve suanki mesaj sayım ogündne beri 150 bile olmamış. Ben nasıl 200 küsür yazmış oluyorum? :S
Ayıp ayıp özel adı üstünde. Buraya açıklanırmı
Kınıyorum seni
Oldu olacak twitteride katsaydın be adam
Yok abla yorgunluk Gözlerim kapanıyor kaaçacam 10 dakikaya
Sananda tüm kriptolu yazışmalarımızı buraya döktüm zanneder
Aynen hee nasıl 200 ü geçtin biz bile hayret ediyoruz sana artık
Kız @vadikızı bu beyefendi 1 sene önce bu ayda bana mesaj çekmiştide özelden. Onun analizini yaptım ona onu diyor 1 seneyi devirmişiz kağıt üstündeYok abla yorgunluk Gözlerim kapanıyor kaaçacam 10 dakikaya
Sananda tüm kriptolu yazışmalarımızı buraya döktüm zanneder
Aynen hee nasıl 200 ü geçtin biz bile hayret ediyoruz sana artık
Niye özelimi deşifre ediyorsun 😱😱Kız @vadikızı bu beyefendi 1 sene önce bu ayda bana mesaj çekmiştide özelden. Onun analizini yaptım ona onu diyor 1 seneyi devirmişiz kağıt üstünde
Bukadar özel yeter