Kız @vadikızı bu beyefendi 1 sene önce bu ayda bana mesaj çekmiştide özelden. Onun analizini yaptım ona onu diyor1 seneyi devirmişiz kağıt üstünde
Bukadar özel yeter![]()
Niye özelimi deşifre ediyorsun 😱😱![]()
![]()
Kız @vadikızı bu beyefendi 1 sene önce bu ayda bana mesaj çekmiştide özelden. Onun analizini yaptım ona onu diyor1 seneyi devirmişiz kağıt üstünde
Bukadar özel yeter![]()
Niye özelimi deşifre ediyorsun 😱😱![]()
![]()
Sen başlattın hem çok detay vermedikNiye özelimi deşifre ediyorsun 😱😱![]()
![]()
Oyy oyy 1 senemi olmuşş ne güzelll
ayol bana niye özel oluyormuşş
3 kişinin bildiği sır sır değildirSen başlattın hem çok detay vermedik![]()
Yok raydan çıkmış konu.
Odanı daha yeni temizledim yaw ne kirli çamaşırı
Biz konuyu değiştirelimYok raydan çıkmış konu.
susuyorum![]()
Bence biz gidelim artık.Biz konuyu değiştirelimkirli çamaşırları makineye atarız
![]()
![]()
Biz konuyu değiştirelimkirli çamaşırları makineye atarız
![]()
![]()
Yaa bebeğim teşekkür ederimBöyle devam et @Thequeer den sonra forumun en kaliteli yeni üyelerindensin bence son dönemde ikiniz şuan aklıma geliyorsunuz kısa sürede uyum sağlayıp sevildiniz![]()
Taplo mu![]()
![]()
Öyle tabi reyiz ben dayısıyım onun![]()
![]()
Yaa bebeğim teşekkür ederimBende kısa bir süre sonra eski aktifliğime döneceğim inş
![]()
Giresunca da taplo sende @Harunnn60 @destere gibi Giresuncaya alışsan iyi olur @eskiciEdirne'den Malatya'ya gidiyordur oVarınca gelir gene
![]()
Alışmaya çalışırımGiresunca da taplo sende @Harunnn60 @destere gibi Giresuncaya alışsan iyi olur @eskici![]()
![]()
Bu arada Dayım değil @eskici Amcam oluyor @kerem
İnş @Thequeer Sen de bir türlü dönemedin cnm özledik![]()
Hayır yeğenin oluyorum ben 13 sen 50 yaşındasın sonuctaAlışmaya çalışırımsen de benim teyzem oluyorsun o zaman
![]()
![]()
Bana dayı demedikçe teyzem oluyorsunHayır yeğenin oluyorum ben 13 sen 50 yaşındasın sonucta![]()
![]()
![]()
Sen amcasın alışman lazımBana dayı demedikçe teyzem oluyorsun![]()
![]()
Bu reklamı görünce amcalığa karşı sinirim gidiyor biraz ama bunu görünce dayılık daha iyi diyorumSen amcasın alışman lazım![]()
![]()
Hayır yeğenin oluyorum ben 13 sen 50 yaşındasın sonucta![]()
![]()
![]()
Aa hiç tartışmayalım. Ben 5. kuşaktan torununuz oluyorumAlışmaya çalışırımsen de benim teyzem oluyorsun o zaman
![]()
![]()
Sen de dede yaptın beni be reyizAa hiç tartışmayalım. Ben 5. kuşaktan torununuz oluyorumGeçen günde huzur evine ziyarete geldim, yaşlılıktan unuttun herhalde @Çiğdem-
![]()
Sen de dede yaptın beni be reyiz![]()
![]()
Aslında doğru biz 13 oluyorsak Kerem 6-7 yaşlarında ilk okula yeni başlıyorAa hiç tartışmayalım. Ben 5. kuşaktan torununuz oluyorumGeçen günde huzur evine ziyarete geldim, yaşlılıktan unuttun herhalde @Çiğdem-
![]()
Güzel bir okul bul yapalımAslında doğru biz 13 oluyorsak Kerem 6-7 yaşlarında ilk okula yeni başlıyorKaydınıda biz yaptıralım çocuğun
![]()
Çiğdem'in amcası olduğuna göre başka şans kalmıyor be reyizSen de dede yaptın beni be reyiz![]()
![]()
13 yaşındaki neneyle 6-7 yasındaki torun. Annemle erken ergenlik mi yaşadınızAslında doğru biz 13 oluyorsak Kerem 6-7 yaşlarında ilk okula yeni başlıyorKaydınıda biz yaptıralım çocuğun
![]()