Komik oldu gerçekten
Laf mı soktun sen reyize yoksa hava mı attınreyiz cevabın merakla bekleniyor @eskici
Cevabımı verdim nasıl kızdı bakBuruşuk lafı nereden çıktı bee![]()
![]()
![]()
Komik oldu gerçekten
Laf mı soktun sen reyize yoksa hava mı attınreyiz cevabın merakla bekleniyor @eskici
Cevabımı verdim nasıl kızdı bakBuruşuk lafı nereden çıktı bee![]()
![]()
![]()
Ajda Pekkan'da buruşukluk yok muydu, pardon yanlış hatBuruşuk lafı nereden çıktı bee![]()
![]()
![]()
Cevabımı verdim nasıl kızdı bak![]()
![]()
Ajda Pekkan hepimizden genç ayollAjda Pekkan'da buruşukluk yok muydu, pardon yanlış hat![]()
Sen Ajda Pekkan'ın buruşuk teyzesisinAjda Pekkan hepimizden genç ayoll![]()
![]()
O konuya girersek hiç çıkamayız
![]()
Sen Ajda Pekkan'ın buruşuk teyzesisin![]()
![]()
Sizin canınız oklava çekmiş gece gece yatmadan süt niyetine için 1 bardakAjda Pekkan'da buruşukluk yok muydu, pardon yanlış hat![]()
Oklavayı nasıl içebiliriz kiSizin canınız oklava çekmiş gece gece yatmadan süt niyetine için 1 bardak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Laf aramızda kimse duymaz bizi buralarda merak etme ayollBana bugün vurmadın ama ben bugün çok dedikodu yaptım bozdun beni de![]()
![]()
Ondan şüphem yok zatenLaf aramızda kimse duymaz bizi buralarda merak etme ayoll![]()
![]()
![]()
Hem bizimkiler dedikodu sayılmaz analiz diyelimOndan şüphem yok zaten![]()
![]()
Zaten herkesi de etiketliyoruz kimsenin arkasından konuştuğumuz yokHem bizimkiler dedikodu sayılmaz analiz diyelim![]()
![]()
![]()
Hahah evet kendi kendimizi ihbar ediyoruz yanı birini dedikodu ediyorsak çocuğu etiket edip ediyoruz güya arkasından çekiştiriyoruzZaten herkesi de etiketliyoruz kimsenin arkasından konuştuğumuz yok![]()
![]()
Forumda olmadığı zamanlarda yapıyoruz anında cevap veremiyor işteHahah evet kendi kendimizi ihbar ediyoruz yanı birini dedikodu ediyorsak çocuğu etiket edip ediyoruz güya arkasından çekiştiriyoruz![]()
![]()
![]()
Bilmezmiyim banada uyguluyorsunuz onuForumda olmadığı zamanlarda yapıyoruz anında cevap veremiyor işte![]()
![]()
Herkes birbirine uyguluyor sen de bana uyguluyorsun bazenBilmezmiyim banada uyguluyorsunuz onu![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa evet birazdan destere gelse sen gitsen , seni çekiştiririzHerkes birbirine uyguluyor sen de bana uyguluyorsun bazen![]()
![]()
O gelene kadar ikimizde gideriz buradanHahah Aaa evet birazdan destere gelse sen gitsen , seni çekiştiririz![]()
![]()
![]()
O şimdi dizi falan izliyordur kuşluk saatine gelir neredesiniz derO gelene kadar ikimizde gideriz buradan![]()
![]()
O da biraz garip biz gittikten sonra gelip bizi arıyor buradaO şimdi dizi falan izliyordur kuşluk saatine gelir neredesiniz der![]()
![]()
![]()