Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

6-2 All Star önde.

Cumali hiçbir şey beceremiyor + bilmiş bilmiş konuşuyor. Umarım elenir ilk elemede.

Fark çok açılıyor ya Gönüllüler ile 9-8 falan olsa da heyecanla izlesek. Açık ara All Star alıyor sürekli...

Finali Turabi yaptı ve 10-3 Dokunulmazlık All Star takımının.

All Star, inanılmaz deneyimli. İlk haftalarda kaybedilen dokunulmazlıklar her zaman avtan sağlar. Takımdaki zayıfların gitmesi Gönüllüleri güçlendirecektir.

İyice tadı kaçtı. Gamze'yi Survivor'a ayak uyduramadı gibi bir bahaneyle gönderip yerine güçlü bir yarışmacı getirirler mi acaba.

İyice tadı kaçtı. Gamze'yi Survivor'a ayak uyduramadı gibi bir bahaneyle gönderip yerine güçlü bir yarışmacı getirirler mi acaba.
Survivor'da yok ki zaten kız, her türlü gönderecekler gibi duruyor. :D

Ama ilk haftadan yeni biri gelir mi bilmiyorum, daha sayı eşitsizliği yok. Zaten doku da kaybettikleri için gidecek biri olacaktı.

Ama ilk haftadan yeni biri gelir mi bilmiyorum, daha sayı eşitsizliği yok. Zaten doku da kaybettikleri için gidecek biri olacaktı.
Beni götürsünler, dağıtayım hepsini :A

Hayır normal elemenin dışında diyorum. Şimdi eleme ile gitse Gamze yerine biri gelmeyecek. Onun yerine sağlığı el vermiyor diyerek gönderip başka birini alabilirler. Onun dışında ayrıca bir eleme de yapılır.

Rekabet yok yarışmada. Hakan varken Gönüllüler biraz daha iyiydi, o da sakatlanınca iki takımın arasındaki rekabet tamamen yok oldu. İzlerken hiç zevk vermiyor yarışma, Acun’un buna acilen bir çare bulması lazım.

Ya biz boşuna kral demiyoruz adama, şimdi anladınız mı değerini :A @Sherlock

Hakan’ın sakatlandığı bölüm reytinglerde zirveyi gördü. Daha sonra onun yer almadığı iki bölümün reytingleri ortada. :A Kral olmadan Survivor’un tadı tuzu yok. Stratejileriyle, konuşmalarıyla ve performansıyla yarışmaya renk katıyor kralımız. :A

Şaka maka Hakan’ın sakatlığından beri Gönüllüler düzgün eşleşme yapamıyor yarışmalarda. Performansları zaten ortada, kralımızın acilen geri dönmesi lazım. :A

Birleşmeye kadar kalsın bari, sonr gider. :A

Birleşmeye kadar rahat kalır, sonrasında da baya bir ilerler kral. :A

Hakan’ın sakatlandığı bölüm reytinglerde zirveyi gördü. Daha sonra onun yer almadığı iki bölümün reytingleri ortada. :A Kral olmadan Survivor’un tadı tuzu yok. Stratejileriyle, konuşmalarıyla ve performansıyla yarışmaya renk katıyor kralımız. :A

Şaka maka Hakan’ın sakatlığından beri Gönüllüler düzgün eşleşme yapamıyor yarışmalarda. Performansları zaten ortada, kralımızın acilen geri dönmesi lazım. :A

Birleşmeye kadar rahat kalır, sonrasında da baya bir ilerler kral. :A
Acun, Hakan için Amerikadan doktorlar getirir yine de adaya döndürür. Rahat olun yani. :A