Bu oyun herkesi birbirine düşürdü, herkes tartıştı.Bir açtım 6-1, neyse ki 2 oyun kazandı gönüllüler de bir heyecan geldi![]()
Survivor'da yok ki zaten kız, her türlü gönderecekler gibi duruyor.İyice tadı kaçtı. Gamze'yi Survivor'a ayak uyduramadı gibi bir bahaneyle gönderip yerine güçlü bir yarışmacı getirirler mi acaba.
İyice tadı kaçtı. Gamze'yi Survivor'a ayak uyduramadı gibi bir bahaneyle gönderip yerine güçlü bir yarışmacı getirirler mi acaba.
Beni götürsünler, dağıtayım hepsiniSurvivor'da yok ki zaten kız, her türlü gönderecekler gibi duruyor.
Ama ilk haftadan yeni biri gelir mi bilmiyorum, daha sayı eşitsizliği yok. Zaten doku da kaybettikleri için gidecek biri olacaktı.
Hayır normal elemenin dışında diyorum. Şimdi eleme ile gitse Gamze yerine biri gelmeyecek. Onun yerine sağlığı el vermiyor diyerek gönderip başka birini alabilirler. Onun dışında ayrıca bir eleme de yapılır.Survivor'da yok ki zaten kız, her türlü gönderecekler gibi duruyor.
Ama ilk haftadan yeni biri gelir mi bilmiyorum, daha sayı eşitsizliği yok. Zaten doku da kaybettikleri için gidecek biri olacaktı.
Olmaz.Hayır normal elemenin dışında diyorum. Şimdi eleme ile gitse Gamze yerine biri gelmeyecek. Onun yerine sağlığı el vermiyor diyerek gönderip başka birini alabilirler. Onun dışında ayrıca bir eleme de yapılır.
Reytingler düşecek reytingler kim izleyecek bu yarışma böyle devam ederseOlmaz.
Acunum bulur buna bir çare.Reytingler düşecek reytingler kim izleyecek bu yarışma böyle devam ederse![]()
Ben çözüm buldum işte Acun da kimmişAcunum bulur buna bir çare.Bir ara oluyordu Ünlüler 7-8 oyun ful aldı sonra toplandı. Tabi bu kadar farkla olmuyordu.
![]()
La fark ettim Hakan yok, heyecan ve olay düştü. Demek ki lazımmış adaya, durumu kötü baya galiba.Ben çözüm buldum işte Acun da kimmişAcun oku burayı Acun, yarışmayı kurtaracak formül bende
![]()
Ya biz boşuna kral demiyoruz adama, şimdi anladınız mı değeriniLa fark ettim Hakan yok, heyecan ve olay düştü. Demek ki lazımmış adaya, durumu kötü baya galiba.![]()
Birleşmeye kadar kalsın bari, sonr gider.Ya biz boşuna kral demiyoruz adama, şimdi anladınız mı değerini@Sherlock
Ya biz boşuna kral demiyoruz adama, şimdi anladınız mı değerini@Sherlock
Birleşmeye kadar kalsın bari, sonr gider.![]()
Acun, Hakan için Amerikadan doktorlar getirir yine de adaya döndürür. Rahat olun yani.Hakan’ın sakatlandığı bölüm reytinglerde zirveyi gördü. Daha sonra onun yer almadığı iki bölümün reytingleri ortada.Kral olmadan Survivor’un tadı tuzu yok. Stratejileriyle, konuşmalarıyla ve performansıyla yarışmaya renk katıyor kralımız.
Şaka maka Hakan’ın sakatlığından beri Gönüllüler düzgün eşleşme yapamıyor yarışmalarda. Performansları zaten ortada, kralımızın acilen geri dönmesi lazım.
Birleşmeye kadar rahat kalır, sonrasında da baya bir ilerler kral.![]()