Ne bileyim, Melihi görünce aklıma @Sherlock geliyor. İnşallah onun da kalın dudakları ve uzun bacakları vardır.Neyini benzettin![]()
Ne bileyim, Melihi görünce aklıma @Sherlock geliyor. İnşallah onun da kalın dudakları ve uzun bacakları vardır.Neyini benzettin![]()
Pis sapık şimdi de @Sherlock a mı yürüyorsunNe bileyim, Melihi görünce aklıma @Sherlock geliyor. İnşallah onun da kalın dudakları ve uzun bacakları vardır.![]()
Melih sinsiye benziyor, ondandır.
Yavrum ben sen dışında kime yürüdüm?Pis sapık şimdi de @Sherlock a mı yürüyorsun![]()
Dur bir düşüneyimMelih sinsiye benziyor, ondandır.
Yavrum ben sen dışında kime yürüdüm?![]()
Biz onla kavuşamadan ayrıldık.Dur bir düşüneyim@Billy Kane @Ahmed Kaan, Atacan ilk aklıma gelenler. Daha kimlere kimlere yürümüşsündür kim bilir
![]()
Ben @Ahmed ve @mrt-06 ya yürümedim. Onlar bana yürüdü ama ben pas vermedim.Dur bir düşüneyim@Billy Kane @Ahmed Kaan, Atacan ilk aklıma gelenler. Daha kimlere kimlere yürümüşsündür kim bilir
![]()
Tam tersine uzaklaşmıştım.Biz onla kavuşamadan ayrıldık.
Tabii resmimi görünce baya yavşamışdı bana..
Biz onla kavuşamadan ayrıldık.
Tabii resmimi görünce baya yavşamışdı bana..
Valla ben be zaman görsem Yiğit Ahmed'e yürüyordu, Ahmed'in açıklaması daha inandırıcı geldi banaBen @Ahmed ve @mrt-06 ya yürümedim. Onlar bana yürüdü ama ben pas vermedim.
En çok @Billy Kane forever ama.
Tam tersine uzaklaşmıştım.![]()
Ahmed'in aşk acılı mesajlarını görüp de görmemezlikten gelmek sana yakışmadı.Valla ben be zaman görsem Yiğit Ahmed'e yürüyordu, Ahmed'in açıklaması daha inandırıcı geldi bana![]()
Evet o da trip atıyor bir yandan siz birbirinize kavuşun en iyisi benden uzak durAhmed'in aşk acılı mesajlarını görüp de görmemezlikten gelmek sana yakışmadı.![]()
Reklama girdi ve @eskici aşkım gelmedi. Şimdi onun için endişeliyim, elimden alırlar falan da? 😱Evet o da trip atıyor bir yandan siz birbirinize kavuşun en iyisi benden uzak dur![]()
Ne bileyim, Melihi görünce aklıma @Sherlock geliyor. İnşallah onun da kalın dudakları ve uzun bacakları vardır.![]()
Sen pek ilgimi çekmiyorsun, belki de çekiyorsun bilemiyorum.Şimdi de bana yürüyor sanırım. 😱 @MasacRE-
Deli olacam zaten bu gece gelmezse...
Sen pek ilgimi çekmiyorsun, belki de çekiyorsun bilemiyorum.![]()
Nolacak böyle ya, All Star takımı canavar gibi ilk gün yazmıştım. Nasıl yensin bunlar All Star'ı?5-1 All-Star kazandı. Ne kadar da değişik bir sonuç.