En Favori 90'lar Sonuçları | İşte 90'lı Yılların En İyi Şarkıları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
q9nfqtiHSHiVdUINFyEGsA.jpeg

320816929_tn30_0.jpg
320816929_tn30_0.jpg

Tam 180 şarkı ve 20 Aralıkta başladığımız bu müzik festivali yaklaşık 2 ay sürdü .

Zor bir etkinlik oldu 1 yıldan bile etkinlik yapılabiliyorkan , biz 10 yılı ele aldık , listeyi toparlamam aylarca vaktimi aldı . Klipli şarkılardan ve 1 şarkıcıdan en fazla 4 şarkı olarak yola çıktık . Hemen hemen 90lara damga vurmuş her isme yer vermeye elimizden geldiğince çalıştık .

Özetle En Favori 90'lar
Kazanan : Yıldız Tilbe - Delikanlım
Finalist : Sezen Aksu - Tutuklu

Yarı Finalistler: Sertab Erener- Vur Yüreğim , Ahmet Kaya - Ağladıkça, Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm ,Candan Erçetin- Yalan

Çeyrek Finalistler : Mustafa Sandal - Araba, Özlem Tekin - Aşk Herşeyi Affedermi, Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı, Tarkan - Kış Güneşi, Sertab Erener - Sevdam Ağlıyor, Ahmet Kaya - Kum Gibi, Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşı,Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin, Cem Karaca - Islak ıslak,

5.Turda Elenenler : Mustafa Sandal - Aya Benzer, Sebnem Paker - Dinle, Tarkan - Şımarık, Tarkan - Ölürüm Sana,Tarkan - Şıkıdım, Sertab Erener - Yanarım, Erkin Koray - Çöpçüler, Şebnem Ferah - Yağmurlar, Yıldız Tilbe - Vazgeçtim, Kayahan - Emrin Olur, Ahmet Kaya - Beni Vur, Sezen Aksu - Seni Yerler,

İşte En Favori 90'lar Şarkısı:

@Çiğdem- canım eline, emeğine sağlık. Çok güzel bir etkinlik oldu forumumuz adına. :bhr:

Yıldız Tilbe'nin kazanmasına sevindim, çok iyi şarkı. :Z

@Çiğdem- emeğine sağlık, çok güzel bir etkinlik oldu. Tek başına o kadar şarkının altından iyi kalktın helal olsun :D

Yıldız Tilbe'nin Delikanlım şarkısı da hak etmişti sevindim şampiyon olmasına :D

Çok emek verdin ve üstesinden geldin tebrik ederim seni.Yeni aktivitelerini bekliyorum :)

@Çiğdem- emeğine sağlık, çok güzel bir etkinlik oldu. Tek başına o kadar şarkının altından iyi kalktın helal olsun :D

Yıldız Tilbe'nin Delikanlım şarkısı da hak etmişti sevindim şampiyon olmasına :D
Emeğine sağlık Ciko :D
Teşekkürler :bhr: MasacRe zevkine göre biraz gelişti gibi sankı :A Ama sokak sanati favorisi hercai erken elendi Bully Bu şarkı benimde 90lar kategorisinde ,zirvelerde yer almıştı o şarkıyla yanılmıyorsam :A

Tebrikler Yıldız Tilbe ve @Çiğdem- :A
Çok emek verdin ve üstesinden geldin tebrik ederim seni.Yeni aktivitelerini bekliyorum :)
Katılımlar için ben teşekkür ederim @serhatt :bhr: Sende geldikten sonra katkıların için teşekkürler @eskici yeni etkinlliklerde buluşmak üzere :Z

Teşekkürler :bhr: MasacRe zevkine göre biraz gelişti gibi sankı :A Ama sokak sanati favorisi hercai erken elendi Bully Bu şarkı benimde 90lar kategorisinde ,zirvelerde yer almıştı o şarkıyla yanılmıyorsam :A

Katılımlar için ben teşekkür ederim @serhatt :bhr: Sende geldikten sonra katkıların için teşekkürler @eskici yeni etkinlliklerde buluşmak üzere :Z
Evet yarı final ve finaldekiler bana uygundu, hep slow şarkılar kaldı. Forum şaşırttı beni :A

Rica ederim ne demek seni hiçbir zaman yarı yolda bırakmayız :A

Ellerine saglik bir daha @Çiğdem-
Delikanlım güzel şampiyon olacak kadar iyimiydi bilmiyorum.
Tarkan ve ya Sezen Aksu şarkısı daha doğru olurdu şampiyonluk için kesinlikle.

Katılım her daim :)

Delikanlım eşsiz bir şarkı birinciliğine itirazım yok. Lakin 90'lar ruhuna çok da uyan bir şarkı değil. Ölürüm Sana veya Yaşandı Bitti'nin kazanmasını isterdim ama ikisi de çok çok erken elendi. :(

Bully şike yapıyordu işte. Kanıtlandı:A

Delikanlıma çok sevindim çok hak etmişti @Çiğdem- emeklerine sağlık çiğdem 90 lı yılların şarkılarınıda dinlemiş olduk sayende:D

@Çiğdem- emeğine sağlık başından beri çok uğraştın sonunda sevdiğim bir parça haketti ama Sezen Aksu'nun birinci olmasını daha çok isterdim :D

‘Delikanlım’ şarkısının kazanması şaşırtmadı, efsane bir şarkı ve hala büyük bir ilgi görüyor zaten.

Eline ve emeklerine sağlık. :A @Çiğdem-

Eline sağlık @Çiğdem-, acısıyla tatlısıyla iyi bir etkinlik oldu. :)

Bu konuyu Yıldız Tilbe'ye ulaştırın, belki "Retweet" yapar. Arada sırada yaptığı oluyor. :)