En Favori 90'lar Sonuçları | İşte 90'lı Yılların En İyi Şarkıları

Ellerine saglik bir daha @Çiğdem-
Delikanlım güzel şampiyon olacak kadar iyimiydi bilmiyorum.
Tarkan ve ya Sezen Aksu şarkısı daha doğru olurdu şampiyonluk için kesinlikle.

@Çiğdem- emeğine sağlık başından beri çok uğraştın sonunda sevdiğim bir parça haketti ama Sezen Aksu'nun birinci olmasını daha çok isterdim :D

‘Delikanlım’ şarkısının kazanması şaşırtmadı, efsane bir şarkı ve hala büyük bir ilgi görüyor zaten.

Eline ve emeklerine sağlık. :A @Çiğdem-

Eline sağlık @Çiğdem-, acısıyla tatlısıyla iyi bir etkinlik oldu. :)

Bu konuyu Yıldız Tilbe'ye ulaştırın, belki "Retweet" yapar. Arada sırada yaptığı oluyor. :)

Nostaljik ve güzel bir etkinlik oldu, hakeden de kazanmış zaten. Emeklerine sağlık @Çiğdem- :D:bhr:

Emeğine sağlık aşkım :bhr: :love1: @Çiğdem-
@Çiğdem- emeğine sağlık başından beri çok uğraştın sonunda sevdiğim bir parça haketti ama Sezen Aksu'nun birinci olmasını daha çok isterdim :D
Delikanlıma çok sevindim çok hak etmişti @Çiğdem- emeklerine sağlık çiğdem 90 lı yılların şarkılarınıda dinlemiş olduk sayende:D
Hepinize teşekkürler arkadaşlar katılım için ben teşekkür ederim :bhr::bhr::bhr:

@Arslan Bey benim hesabım yok ama forumdan birine mesaj attırırım :Z

90'larda aşkın nur yengiden hiç şarkı yokmu listede göremedim :)

Eline, emeğine sağlık @Çiğdem- :D Yıldız Tilbe kesinlikle haketmişti. Fakat Tarkan'dan bir şarkı kazansın isterdim ben.

kız @mrt-06 ya tokadı basmışım yine :A
Aaa siz dostsunuz ayoll barıştınız unuttunmu :A @mrt-06

Bu arada Sen Twetter kullanıyorsun hem Yıldız hayranı olan sensin şu şampiyonluk konusunun linkini atsana Twetterdan Yıldıza 90lar şarkısı yaptık 180 şarkıdan sizi seçtik diye bir işe yara :A :A :A

Ahh @Bully şu etkinliği yaparkan senin olmanı çok isterdim :( :( :(

Derece alan şarkılara bakıp ufak bir görüş alalım :A

Ahh @Bully şu etkinliği yaparkan senin olmanı çok isterdim :( :( :(

Derece alan şarkılara bakıp ufak bir görüş alalım :A
Bir 90'lar aşığı olarak tam benim etkinliğimmiş, sağlık olsun :A Emeklerine sağlık canım :bhr:

2 hak eden şarkı finale kalıp hak eden de kazanmış diyebiliriz :D Yıldız-Sezen rekabeti hep çok konuşulur, barış yaptılar gerçi geçenlerde :A

Derece alan şarkıları da beğendim, etkinlik sırasında ben olsaydım Tarkan daha üst sıralarda olurdu, Hercai'yi de yedirmezdim :A

Bir 90'lar aşığı olarak tam benim etkinliğimmiş, sağlık olsun :A Emeklerine sağlık canım :bhr:

2 hak eden şarkı finale kalıp hak eden de kazanmış diyebiliriz :D Yıldız-Sezen rekabeti hep çok konuşulur, barış yaptılar gerçi geçenlerde :A

Derece alan şarkıları da beğendim, etkinlik sırasında ben olsaydım Tarkan daha üst sıralarda olurdu, Hercai'yi de yedirmezdim :A
Tarkana şaşırmadım MS Ve Benim Albümüm de hit şarkılarıyla elendikten sonra işte forumun zevki diyelim ya da zevksizliği :A :A :A

Ama bunları geçelim senin gözün Serdarı aradı bence en azından 1 şarkısını :A :A :A

Tarkana şaşırmadım MS Ve Benim Albümüm de hit şarkılarıyla elendikten sonra işte forumun zevki diyelim ya da zevksizliği :A :A :A

Ama bunları geçelim senin gözün Serdarı aradı bence en azından 1 şarkısını :A :A :A
Aramaz olur mu hiç, sinirimden yazmadım :A Bilsem ki ve Karabiberim gibi efsane eserlere hak ettiği değeri vermeyen forum halkını şiddetle kınıyor ve ayıplıyorum :A Bu ayıp hepinizin, yazıklar olsun...

Aramaz olur mu hiç, sinirimden yazmadım :A Bilsem ki ve Karabiberim gibi efsane eserlere hak ettiği değeri vermeyen forum halkını şiddetle kınıyor ve ayıplıyorum :A Bu ayıp hepinizin, yazıklar olsun...
En fazla 4 şarkı limiti vardı hepsinin Serdarın Bilsem Ki , Karabiberim, Yaz Yağmuru ve Asrın Hatası yarışmıştı özellikle Bilsem Ki olurdu evet Kenan bile 1 şarkı soktu senin Gündeş iyi söylüyor dediğini :A :A :A

En fazla 4 şarkı limiti vardı hepsinin Serdarın Bilsem Ki , Karabiberim, Yaz Yağmuru ve Asrın Hatası yarışmıştı özellikle Bilsem Ki olurdu evet Kenan bile 1 şarkı soktu senin Gündeş iyi söylüyor dediğini :A :A :A
Yaz Yağmuru ve Asrın Hatası'nın kıymetini zaten bilmezlerdi, yapsa Bilsem Ki ve Karabiberim iş yapardı :D Bu zevksizler saolsun yapamamışlar. ss

Gündeş söyledikten sonra Kenan'ın yorumu demode gelmişti bana :A Söylemeseydi mecburen Kenan'ı beğenecektik :A Kandırdım'ı tercih ederim ben :Z

Yaz Yağmuru ve Asrın Hatası'nın kıymetini zaten bilmezlerdi, yapsa Bilsem Ki ve Karabiberim iş yapardı :D Bu zevksizler saolsun yapamamışlar. ss

Gündeş söyledikten sonra Kenan'ın yorumu demode gelmişti bana :A Söylemeseydi mecburen Kenan'ı beğenecektik :A Kandırdım'ı tercih ederim ben :Z
Aaa ben yatayım artık yarın şöyle 2 haftanın yorgunluğunu atayım üstümden güzelce dinlenip :Z Gece sohbetlerimiz çok olacak gibi görünüyor cicili bicili rüyalar :bhr::bhr::bhr:

Aaa ben yatayım artık yarın şöyle 2 haftanın yorgunluğunu atayım üstümden güzelce dinlenip :Z Gece sohbetlerimiz çok olacak gibi görünüyor cicili bicili rüyalar :bhr::bhr::bhr:
Dinlen tabii hak ettin :A Saati 4 etmişiz :D Dün sen olmayınca Ayça ile vakit geçirdim ben de :A Kimse de yoktu :D 2 gececi sohbet ederiz elbet daha bol bol :D

Tatlı rüyalar sana da :bhr: