Tam 180 şarkı ve 20 Aralıkta başladığımız bu müzik festivali yaklaşık 2 ay sürdü .
Zor bir etkinlik oldu 1 yıldan bile etkinlik yapılabiliyorkan , biz 10 yılı ele aldık , listeyi toparlamam aylarca vaktimi aldı . Klipli şarkılardan ve 1 şarkıcıdan en fazla 4 şarkı olarak yola çıktık . Hemen hemen 90lara damga vurmuş her isme yer vermeye elimizden geldiğince çalıştık .
Özetle En Favori 90'lar
Kazanan : Yıldız Tilbe - Delikanlım
Finalist : Sezen Aksu - Tutuklu
Yarı Finalistler: Sertab Erener- Vur Yüreğim , Ahmet Kaya - Ağladıkça, Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm ,Candan Erçetin- Yalan
Çeyrek Finalistler : Mustafa Sandal - Araba, Özlem Tekin - Aşk Herşeyi Affedermi, Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı, Tarkan - Kış Güneşi, Sertab Erener - Sevdam Ağlıyor, Ahmet Kaya - Kum Gibi, Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşı,Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin, Cem Karaca - Islak ıslak,
5.Turda Elenenler : Mustafa Sandal - Aya Benzer, Sebnem Paker - Dinle, Tarkan - Şımarık, Tarkan - Ölürüm Sana,Tarkan - Şıkıdım, Sertab Erener - Yanarım, Erkin Koray - Çöpçüler, Şebnem Ferah - Yağmurlar, Yıldız Tilbe - Vazgeçtim, Kayahan - Emrin Olur, Ahmet Kaya - Beni Vur, Sezen Aksu - Seni Yerler,
İşte En Favori 90'lar Şarkısı: