@mrt-06 İle @Harunnn60 Baya kendilerini kaptırmışlardı habere siyasete Yaşlı dedeler gibi ellerinde gazeteEvet bak o konuda forumun bana da baya katkısı oluyor ben de pek haber izlemiyorum burdan görüyorum çoğu şeyi
@mrt-06 İle @Harunnn60 Baya kendilerini kaptırmışlardı habere siyasete Yaşlı dedeler gibi ellerinde gazeteEvet bak o konuda forumun bana da baya katkısı oluyor ben de pek haber izlemiyorum burdan görüyorum çoğu şeyi
Hiç tarzım değil öyle şeyler@mrt-06 İle @Harunnn60 Baya kendilerini kaptırmışlardı habere siyasete Yaşlı dedeler gibi ellerinde gazete
Siyasetin faydasıda yok ayoll sonunda kava gürültüHiç tarzım değil öyle şeyler
Ben mayonezi çok severim ketçaptan nefret ederimSiyasetin faydasıda yok ayoll sonunda kava gürültü
Siyaseti futbolu hiç sevmem sigara içki ve mayonez den nefret ederim
Aaa ketçap sevilmezmi ama dönerde bende sevmem yeşillik ile karışıyor ıyyBen mayonezi çok severim ketçaptan nefret ederim
Ben mayonezi sade sade bile yerim ama ketçapı hiçbir şeyin içine koymam önceden ben de seviyordum aslında ama sonra sıkıldım herhalde yiyemiyorum artıkAaa ketçap sevilmezmi ama dönerde bende sevmem yeşillik ile karışıyor ıyy
Mayonez dişime bile dokunmucak okadar dayanamıyorum kuş pisliği gibi İnsanlar dürüme falan dolduruyor benim midem bulanıyor
Zevk meselesi sanırım ama Mayonezi nasıl yediğinizi hiç anlam veremicem Bir çocuk koyma dediğim halde mayonez koymuş dürümden sıyırdım aldım ama yoku öyülmüş dişime tadı geldi o gün içim dışıma çıktı vlla yarına kadar midem düzelmedi o pis tad ağzımdan gitmiyorBen mayonezi sade sade bile yerim ama ketçapı hiçbir şeyin içine koymam önceden ben de seviyordum aslında ama sonra sıkıldım herhalde yiyemiyorum artık
Bu kadar da takıntılı olmamak lazımZevk meselesi sanırım ama Mayonezi nasıl yediğinizi hiç anlam veremicem Bir çocuk koyma dediğim halde mayonez koymuş dürümden sıyırdım aldım ama yoku öyülmüş dişime tadı geldi o gün içim dışıma çıktı vlla yarına kadar midem düzelmedi o pis tad ağzımdan gitmiyor
Benim durumum sevmiyorum değil yiyemiyorum Bana dokunuyor dişime bile deymeyecek , Cumhur Başkanı olsam Sigara ve Mayonezi yasak ederimBu kadar da takıntılı olmamak lazım
Ecünnüleri de ülkeden atarsın sanırımBenim durumum sevmiyorum değil yiyemiyorum Bana dokunuyor dişime bile deymeyecek , Cumhur Başkanı olsam Sigara ve Mayonezi yasak ederim
Televizyonlarda kadın oyuncuları yasak ederdimEcünnüleri de ülkeden atarsın sanırım
Eeee sonra ne olacak erkekler erkeklerle mi aşk yaşayacakTelevizyonlarda kadın oyuncuları yasak ederdim
Hak etmiyorlar okadar haram para yiyorlar oyunculuk yokEeee sonra ne olacak erkekler erkeklerle mi aşk yaşayacak
O zaman iyi oyuncular seç onları oyuncu yap sadece neden yasaklıyorsunHak etmiyorlar okadar haram para yiyorlar oyunculuk yok
Ben bir gün kadın oyuncuları dizilerden yasaklardım demiştim sonra bir kanal ismini unuttum kadınları sansurleyip yayın yapmış forumda haberi açılmıştı . Dedim beni duydular sanırım
Öyle hakkım olsa dizilerde oynamış tüm ecünnüleri kovardım Sokaktaki kızlardan seçerdim yeni bir kadro oluştururdumO zaman iyi oyuncular seç onları oyuncu yap sadece neden yasaklıyorsun
Sizin de diliniz farklı normaldir yani
onca dedikodu yaptınız sorsaydın ya @eskici ye hogatha? hanı bu dizinin ikinci bölüm yorumu nerde ? üç haftada bir bölüm izledi gerisi hep dedikodu eski püskü şeyi iyiki beklemeden diziyi bitirmişiz@Harunnn60 Giresuna farklı ülke diyip dilini Giresunca diyordu
2x3
Hani bu Oslo ölmüştü. Adamın karnı inip şişiyor. O sonda dedektif bir kıldan nasıl anladı her şeyi ya? Sherlock musun sen ya?
Baba asıl bunca zamandır anlamaması anormal değil mi?
O zaman iyi oyuncular seç onları oyuncu yap sadece neden yasaklıyorsun
Aaa doğru @eskici 2.Bölüm nerede ayollonca dedikodu yaptınız sorsaydın ya @eskici ye hogatha? hanı bu dizinin ikinci bölüm yorumu nerde ? üç haftada bir bölüm izledi gerisi hep dedikodu eski püskü şeyi iyiki beklemeden diziyi bitirmişiz