TeşekkürlerTebrikler Zeynep, nice güzel mesajlara.
Sende aktif olursun inşallah tekrardan. Eskiye oranla dahada azaldı galiba aktifliğin çünkü hiç denk gelmiyorum yorumlarına :S
TeşekkürlerTebrikler Zeynep, nice güzel mesajlara.
Teşekkürler
Sende aktif olursun inşallah tekrardan. Eskiye oranla dahada azaldı galiba aktifliğin çünkü hiç denk gelmiyorum yorumlarına :S
Konuya girip ama tek kelime yazmayan @DarkLegenD i kınıyorum
Aslında evet az yazınca sanki daha iyi gibi ama ben eski günlerime dönmüşüm :SNeredeyse yazmiyorum diyebilirim. Iyi böyle. 😉
Tamam benden gıcık kapıyon anladık1. mesajda ki vıcık vıcık sevgi cümleleri midemin kötü olmasına, az kalsın kusmama sebebiyet veriyordu. Ve o cümlelerden sonra hiçbir üye bir şey yazmasa da olurdu, 100 yıl yeter onlar sana.
İlla ki istersen tabi ki de tebrik ederim.
Ama daha tebrik etmedim ki.Aslında evet az yazınca sanki daha iyi gibi ama ben eski günlerime dönmüşüm :S
Haftalık 20 konu acacak düzeyede gelmişim ama yoğun tempo kapıda. Ben tekrardan durulurum fakat benim durgun hallerim bile seninle kıyaslayınca fırtına gibi olur
Tamam benden gıcık kapıyon anladık
Kuru ve zoraki tebrik için teşekkür
Benim türkçem bunu öyle algılamıştı ama demekki yanlış algılamış: "İlla ki istersen tabi ki de tebrik ederim."Ama daha tebrik etmedim ki.
Şimdi tebrik edeceğim; tebrik ederim @Dosi Hanım.Benim türkçem bunu öyle algılamıştı ama demekki yanlış algılamış: "İlla ki istersen tabi ki de tebrik ederim."
teşekkür ederim Dark BeyŞimdi tebrik edeceğim; tebrik ederim @Dosi Hanım.
Beğenmene sevindim. Normalde slow müzik sevmem ama bi ara Bizim Hikaye'de çalmıştı ve hoşuma gitti. Geçenlerde ağzıma dolanmıştı. Bu arada klibi hala izlemedim
Bizim hikayeyi kaç bölüm full izleyemiyorum. Denk gelmemişim. Bende dinledim sadece, izlemedim klibiBeğenmene sevindim. Normalde slow müzik sevmem ama bi ara Bizim Hikaye'de çalmıştı ve hoşuma gitti. Geçenlerde ağzıma dolanmıştı. Bu arada klibi hala izlemedim
yine harfeler çarpılıp büyümüş
buz hokeyi bayanlarda @Yakamoz-Asi nin isviçresine yenilmişsiniz ama üzülmedim isviçreli kızlarda güzeldi isveçliler kadar olmasada
Bize ard arda başka dallarda altın madalya geldibuz hokeyi bayanlarda @Yakamoz-Asi nin isviçresine yenilmişsiniz ama üzülmedim isviçreli kızlarda güzeldi isveçliler kadar olmasada
senin adına sevindirici haber ise tabi senin haberin yok dünyada curlingde sizin kızlar danimarkayı yenmiş
kızların madalyalarını paylaşsan yeterli sizin saplarda olimpiyatlarda bişeyler yapıyor ama ne yaptıkları konusunda hiçbir fikrim yok ben kızları takip ediyorumBize ard arda başka dallarda altın madalya geldi
Yeni kızlar aldı. sonra paylaşırım senle.
3 gün yoktum forumda. yeni geldim
kızların madalyalarını paylaşsan yeterli sizin saplarda olimpiyatlarda bişeyler yapıyor ama ne yaptıkları konusunda hiçbir fikrim yok ben kızları takip ediyorum
curling çok zevkli oyunmuş ya imkanım olsa gidip bir fırçada ben atarım
üstteki resimde ortadaki kızın ismi neydiEkli dosyayı görüntüle 58498
Al bugün alındı altın madalya
Sadece 1 madalyada kalır diyen @DarkLegenD ustaya resimli cevap Ekli dosyayı görüntüle 58499
Hanna Öbergüstteki resimde ortadaki kızın ismi neydi
inceleyecektimde orjinal hanna resmi bulmak zor bir çok hanna çıkıyorda bu kızla ilgisiz resimlerHanna Öberg
inceleyecekmisin yoksa ?
Kore ile aramızda 6 saatlik fark olması belimi fena büktü. En çok körling'i izlemeyi istiyordum.Ekli dosyayı görüntüle 58498
Al bugün alındı altın madalya
Sadece 1 madalyada kalır diyen @DarkLegenD ustaya resimli cevap Ekli dosyayı görüntüle 58499