Dosi 20.000'ler Kulübünde !

Konuya girip ama tek kelime yazmayan @DarkLegenD i kınıyorum :A

1. mesajda ki vıcık vıcık sevgi cümleleri midemin kötü olmasına, az kalsın kusmama sebebiyet veriyordu. Ve o cümlelerden sonra hiçbir üye bir şey yazmasa da olurdu, 100 yıl yeter onlar sana.

İlla ki istersen tabi ki de tebrik ederim.

Neredeyse yazmiyorum diyebilirim. Iyi böyle. 😉
Aslında evet az yazınca sanki daha iyi gibi ama ben eski günlerime dönmüşüm :S
Haftalık 20 konu acacak düzeyede gelmişim :F ama yoğun tempo kapıda. Ben tekrardan durulurum fakat benim durgun hallerim bile seninle kıyaslayınca fırtına gibi olur:F

1. mesajda ki vıcık vıcık sevgi cümleleri midemin kötü olmasına, az kalsın kusmama sebebiyet veriyordu. Ve o cümlelerden sonra hiçbir üye bir şey yazmasa da olurdu, 100 yıl yeter onlar sana.

İlla ki istersen tabi ki de tebrik ederim.
Tamam benden gıcık kapıyon anladık :T:
Kuru ve zoraki tebrik için teşekkür :)

Son düzenleme:
Aslında evet az yazınca sanki daha iyi gibi ama ben eski günlerime dönmüşüm :S
Haftalık 20 konu acacak düzeyede gelmişim :F ama yoğun tempo kapıda. Ben tekrardan durulurum fakat benim durgun hallerim bile seninle kıyaslayınca fırtına gibi olur:F

Tamam benden gıcık kapıyon anladık :T:
Kuru ve zoraki tebrik için teşekkür :)
Ama daha tebrik etmedim ki.

@kerem ilkkez duydum bu şarkıyı. Çok hoş, kendine has bir tarzı var ve naif bir şarkıymış. Teşekkürler :Z
@destere profilimde paylaşmıştın bunu, orada isveçce başlığıylaydı oyüzden kapak resminden tahmin edemedim ama dinlerken hatırladım :D. Öncedende belirttiğim gibi tam İsveç şarkısı.

@destere @kerem :D

Şimdi tebrik edeceğim; tebrik ederim @Dosi Hanım.
teşekkür ederim Dark Bey :)

Beğenmene sevindim. Normalde slow müzik sevmem ama bi ara Bizim Hikaye'de çalmıştı ve hoşuma gitti. Geçenlerde ağzıma dolanmıştı. Bu arada klibi hala izlemedim :F
Bizim hikayeyi kaç bölüm full izleyemiyorum. Denk gelmemişim. Bende dinledim sadece, izlemedim klibi :A
genelde müzigi açıp işlerimi yapıyorum :A

buz hokeyi bayanlarda @Yakamoz-Asi nin isviçresine yenilmişsiniz :) ama üzülmedim isviçreli kızlarda güzeldi isveçliler kadar olmasada :)
senin adına sevindirici haber ise tabi senin haberin yok dünyada:) curlingde sizin kızlar danimarkayı yenmiş:)
Bize ard arda başka dallarda altın madalya geldi :D
Yeni kızlar aldı. sonra paylaşırım senle.
3 gün yoktum forumda. yeni geldim :D

Bize ard arda başka dallarda altın madalya geldi :D
Yeni kızlar aldı. sonra paylaşırım senle.
3 gün yoktum forumda. yeni geldim :D
kızların madalyalarını paylaşsan yeterli sizin saplarda olimpiyatlarda bişeyler yapıyor ama ne yaptıkları konusunda hiçbir fikrim yok ben kızları takip ediyorum :)
curling çok zevkli oyunmuş ya imkanım olsa gidip bir fırçada ben atarım :)

kızların madalyalarını paylaşsan yeterli sizin saplarda olimpiyatlarda bişeyler yapıyor ama ne yaptıkları konusunda hiçbir fikrim yok ben kızları takip ediyorum :)
curling çok zevkli oyunmuş ya imkanım olsa gidip bir fırçada ben atarım :)
720@70.jpg

Al bugün alındı altın madalya :Z

Sadece 1 madalyada kalır diyen @DarkLegenD ustaya resimli cevap :A
femmedalj-jpg.jpg