Meryem Uzerli'den Yeni Film

Benim ne hainliğimi gördün acaba :A :A
arkamı döner dönmez hogathayı bana karşı dolduruyorsunuz:) ama iyiki hogatham kalpten beni seviyorda karalama kampanyalarını boşa çıkarıyor :)

Amann amann laflara bak :A Bundan sonra o 1 tane kolladığım mesajı da silicem :A kalmasın öylece
yokki öyle bir mesaj:) o yüzden eminim tek tek mesajları didik didik etmenede gerek yok nasıl olsa bulamayacaksın :)

arkamı döner dönmez hogathayı bana karşı dolduruyorsunuz:) ama iyiki hogatham kalpten beni seviyorda karalama kampanyalarını boşa çıkarıyor :)

yokki öyle bir mesaj:) o yüzden eminim tek tek mesajları didik didik etmenede gerek yok nasıl olsa bulamayacaksın :)
Didik didik etmeme de gerek yok biliyorum ben açık adresini :A gidip silme işlemine başlayayım :A :A

şahit diye gösterdiklerin @eskici ile @gözlemci mi ? ikiside hain ikiside benim aleyhimde olan herşeye hee der :) daha tarafsız üyeleri etiketleyeydin, mesela @pompy i etiketlesen bana hak verirdi aramızda su sızmıyor :)

Yaww sus hele seni koruyup kollayan da suç zati :A :A

Benim ne hainliğimi gördün acaba :A :A
İkiside sen yokken sürekli senin geçmişini araştırmam gerektiğini pis şeyler olabilir diye gaz veriyorlar evet :A :A :A Ajan tut bile dediler :A :A :A

Hahah bana düşman olursanız @destere size yine kızar @eskici :A :A :A

Yani hem destereyi kötülemiceksiniz hemde bana bir şey demiceksiniz iki türlüde desteresi ile doğrar sizi vlla işiniz zor :A :A :A
@destere kendisi de parodi ki adını destere koymuş :A gidipte Saw yani testere koymamış :A :A Anlayacağın rahatız :Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius