şahit diye gösterdiklerin @eskici ile @gözlemci mi ? ikiside hain ikiside benim aleyhimde olan herşeye hee der
bir tane kollama mesajını görmedik hep yalan iftiraYaww sus hele seni koruyup kollayan da suç zati![]()
![]()
Amann amann laflara bakbir tane kollama mesajını görmedik hep yalan iftira)
arkamı döner dönmez hogathayı bana karşı dolduruyorsunuzBenim ne hainliğimi gördün acaba![]()
![]()
yokki öyle bir mesajAmann amann laflara bakBundan sonra o 1 tane kolladığım mesajı da silicem
kalmasın öylece
Ben her zaman seni savunuyorum be sen ne diyorsunarkamı döner dönmez hogathayı bana karşı dolduruyorsunuzama iyiki hogatham kalpten beni seviyorda karalama kampanyalarını boşa çıkarıyor
![]()
Didik didik etmeme de gerek yok biliyorum ben açık adresiniarkamı döner dönmez hogathayı bana karşı dolduruyorsunuzama iyiki hogatham kalpten beni seviyorda karalama kampanyalarını boşa çıkarıyor
yokki öyle bir mesajo yüzden eminim tek tek mesajları didik didik etmenede gerek yok nasıl olsa bulamayacaksın
![]()
Yaww sus hele seni koruyup kollayan da suç zati![]()
![]()
İkiside sen yokken sürekli senin geçmişini araştırmam gerektiğini pis şeyler olabilir diye gaz veriyorlar evetBenim ne hainliğimi gördün acaba![]()
![]()
Yahu sen bi susar mısınİkiside sen yokken sürekli senin geçmişini araştırmam gerektiğini pis şeyler olabilir diye gaz veriyorlar evet![]()
![]()
Ajan tut bile dediler
![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaa bak çocuk forumda olmadığı halde sizi biliyor bundan korkun ayollYahu sen bi susar mısın
![]()
![]()
Bundan gayri sana da düşman kesilecem @destere nin safında yer alacamHahaha Aaa bak çocuk forumda olmadığı halde sizi biliyor bundan korkun ayoll
![]()
![]()
![]()