Zaten buraya da eğlenmek maksadıyla giriyoruz, gerçekten güzel vakit geçirebilmek önemli , sende burayı önemli kılan kişilerdensinÇok çok teşekkürler @gözlemci
Hediyelere bayıldım özelliklede sertifikaya.
Etiket gelince böyle bir konu beklemiyordum çünkü aktifdin sende konularda.
Bende güzel sohbetlerin için çok teşekkür ederim ❤
Insan değer gördümü değer verir ❤
Harikayı tutturamadık bir türlüZaten buraya da eğlenmek maksadıyla giriyoruz, gerçekten güzel vakit geçirebilmek önemli , sende burayı önemli kılan kişilerdensin
Çok teşekkürler. Ne güzel sözler bunlarAaa tamda ben açacaktım neyseki ortağım açmış, farketmez.
Hem açtığın konuların hem de yorumlarınla biraz soğukkanlı olsan da tartışılmaz akıllı, eğlenceli, düşünceli ve foruma renk katan üyelerdensin @Dosi . Nice 20.000'lere.
Işte Hediyelerim
Teşekkürler, en son mayıs ayında girmiştim ve ozaman daha bonkör davranmıştınkutlarım @Dosi iyiki aramızdasın buda sana hediyem pardon hediye kendime daha doğrusu isveç yörelerinden kendi kendime hediye ediyorum
daha doğrusu inekler senin olsun ben çobanı alayım
buda benim şarkı
Valla sivri dillilikte haklısın gibi... Bugün yönetim tarafından 9 puana ulaştığım söylendi. Tek bir uygunsuz mesajla anında banlanacağım gibi.. @gözlemci @destere @Çiğdem- @xemrexxxÇok teşekkürler. Ne güzel sözler bunlar
Benim senin için olan sivri dilli sözüme senin soğukkanlı sözün
Hediyeler harika
Ne güzel bir manzara yakalanmış fotoğrafta :bhr
Şarkınıda sonra dinleyip yorumlarım
Teşekkürler, en son mayıs ayında girmiştim ve ozaman daha bonkör davranmıştın
şarkıyı sonra dinleyeceğim.
tamam inekler benim olsub çobanıda sen ol. Sana konunda hediye ettiğim yerde otlatırsın onları
Hediye vermeyen biri olarak bana hediye verdiğin için teşekkürler
Bence soğukkanlı olmak iyi bir özellik.Valla sivri dillilikte haklısın gibi... Bugün yönetim tarafından 9 puana ulaştığım söylendi. Tek bir uygunsuz mesajla anında banlanacağım gibi.. @gözlemci @destere @Çiğdem- @xemrexxx
Bende kulp buluyum dedim aklıma bu geldi. Başlarda kafamda daha soğukkanlı biri olarak kalmıştın. Birazda öylesin bence
Beğenmene de sevindim
ŞarkımızYakın zamanda, en azından yaz gelmeden ilk 30'a girecek gibisin, nice 20 binlere tebrik ederim @Dosi bu konularda uzun yazamam malum ama hediyeni bırakayım.
"Yaşanmışlıklar insanı soğukkanlı yapar" yaşamadan da bilemez insan. Güzel sözdü.Bence soğukkanlı olmak iyi bir özellik.
Evet kabul ederim bu tabiri çünkü yaşanmışlıklar insanı soğukkanlı yapar ve panik olmanı engeler.
Olaylara problemlere hastalıklara karşıda soğulkanlı bir yapım olduğu için evdeki "problemlerle" ben ilgileniyorum.
Ya sakin ol artık, dikkat et sözlerine. Foruma ayrı bir hava kattın ve saat farkından dolayı gececisinde. Banlanırsan yokluğun belli olacak. Bazı seyleri gör ama umursamamayı öğren ve susmayı öğren
Susarsan banlanmazsın. Senin elinde."Yaşanmışlıklar insanı soğukkanlı yapar" yaşamadan da bilemez insan. Güzel sözdü.
Ya sakin olmaya çalışıyorum ve dün umursamadığımı ve hakaret etmediğimi düşünüyorum. En azından ay sonuna kadar çok dikkatli olmalıyım. Olurda banlanırsam hakkını helal edersin artık
Teşekkürler. Harika attım ama tebrikler dediğin içinTebrikler kiz isvec cadolozu evde degilim telefonumdaki koleksiyondan ( @Çiğdem- @Forumdash ) sunu hediye edeyom bariEkli dosyayı görüntüle 58458
Çok teşekkürler. Duygular karşılıklı Hediye muhteşem.Zaten biliyorsundur sana karşı olan düşüncelerimi. Arada odunluk ettiğim bile olmuştu hatta ama gerekeni aldım orada tabi. Nice güzel mesajlar diliyorum @Dosi forumda tanıdığımdan mutlu olduğum insanlardansın.
Sana kendi ellerimle çektiğim Of'un yaylalarından kartpostal olamayacak kadar gerçek bir resim hediye edeyim. Belki görmüşsündür Face'te bilemiyorum ama böyle bir manzara zor bulunur. Bir daha görmende sakınca yok.
Face'de kapak fotoğrafıydı. Ohaa ben bunu buraya da kapak mı yapmışım. Kafa hepten gitti. O zaman çokça görmüşsündür zaten.Çok teşekkürler. Duygular karşılıklı Hediye muhteşem.
Şaşkın face ne alaka, buradaki kapak fotoğrafın ya 😱
Sana çaya geldikçe göruyorum zaten