Diziyi canlı izleyecen netten Söz izliyorumTelevizyonda dizi izleyen bir sen kaldın, bir de Emekli Salih Öğretmen.
Reklam arası girsin paso, hiç hoşuna gider mi? Reklam arasının yediği süreyi hiç hesap ettin mi? Tamam, atomu parçalayamazsın kaybettiği sürede ama o reklam geçişlerinin ve reklamın verdiği o saçma mesajlarına maruz kaldın mı hiç?Diziyi canlı izleyecen netten Söz izliyorum
Hahahah Aaa işte türk dizileri bitince geliyorum normalde 12 den sonraReklam arası girsin paso, hiç hoşuna gider mi? Reklam arasının yediği süreyi hiç hesap ettin mi? Tamam, atomu parçalayamazsın kaybettiği sürede ama o reklam geçişlerinin ve reklamın verdiği o saçma mesajlarına maruz kaldın mı hiç?
Tamam, hepsini geçtim. Erkan Kolçak Köstendil'in sanat eseri gibi küfür edişini bipli izlemek hoşuna gidiyor mu?
Baykuş oluyorsun geceleri, o günün gecesi aç, izle. Ev işini bitirip, sincap olarak aramızdasın şu anda ama gece oluyorsun aramızda genelde baykuş olarak.
İşte yanlış safta yer alıyorsun. İnternetten izleyenlerin safına katıl ve bu saflıktan kurtul.Hahahah Aaa işte türk dizileri bitince geliyorum normalde 12 den sonra
Benim canlı dizide hoşuma gitmeyen tek şey son reklamın 2 kere verilmesi reklam bitiyor sahne tekrar verilip tekrar reklam geliyor 30 dakıka bizde saf gibi bekliyoruz
Hahahah Aaa işte türk dizileri bitince geliyorum normalde 12 den sonra
Benim canlı dizide hoşuma gitmeyen tek şey son reklamın 2 kere verilmesi reklam bitiyor sahne tekrar verilip tekrar reklam geliyor 30 dakıka bizde saf gibi bekliyoruz
O son reklamın bitmesini senden başka bekleyen kalmadı.
Şuan netten izlediğim tek dizi Söz Sanırım en şanslı diziİşte yanlış safta yer alıyorsun. İnternetten izleyenlerin safına katıl ve bu saflıktan kurtul.
30 dakikada burada fazladan 10 yorum atar, geyik üstüne geyik yaparsın. Onu geçtim, gider araştırma yaparsın yarım saatte bir konu hakkında.
Sen sabah kalkıp, kadın programları da izliyorsundur şimdi çekirdek alıp eline.Şuan netten izlediğim tek dizi Söz Sanırım en şanslı dizi