Çukur 15. Bölüm Yorumları

Diziyi canlı izleyecen netten Söz izliyorum :A :A :A
Reklam arası girsin paso, hiç hoşuna gider mi? Reklam arasının yediği süreyi hiç hesap ettin mi? Tamam, atomu parçalayamazsın kaybettiği sürede ama o reklam geçişlerinin ve reklamın verdiği o saçma mesajlarına maruz kaldın mı hiç? :A

Tamam, hepsini geçtim. Erkan Kolçak Köstendil'in sanat eseri gibi küfür edişini bipli izlemek hoşuna gidiyor mu? :A

Baykuş oluyorsun geceleri, o günün gecesi aç, izle. Ev işini bitirip, sincap olarak aramızdasın şu anda ama gece oluyorsun aramızda genelde baykuş olarak. :A

Reklam arası girsin paso, hiç hoşuna gider mi? Reklam arasının yediği süreyi hiç hesap ettin mi? Tamam, atomu parçalayamazsın kaybettiği sürede ama o reklam geçişlerinin ve reklamın verdiği o saçma mesajlarına maruz kaldın mı hiç? :A

Tamam, hepsini geçtim. Erkan Kolçak Köstendil'in sanat eseri gibi küfür edişini bipli izlemek hoşuna gidiyor mu? :A

Baykuş oluyorsun geceleri, o günün gecesi aç, izle. Ev işini bitirip, sincap olarak aramızdasın şu anda ama gece oluyorsun aramızda genelde baykuş olarak. :A
Hahahah Aaa işte türk dizileri bitince geliyorum normalde 12 den sonra :F

Benim canlı dizide hoşuma gitmeyen tek şey son reklamın 2 kere verilmesi :A reklam bitiyor sahne tekrar verilip tekrar reklam geliyor 30 dakıka bizde saf gibi bekliyoruz :A

Benim canlı dizide hoşuma gitmeyen tek şey son reklamın 2 kere verilmesi :A reklam bitiyor sahne tekrar verilip tekrar reklam geliyor 30 dakıka bizde saf gibi bekliyoruz :A
İşte yanlış safta yer alıyorsun. İnternetten izleyenlerin safına katıl ve bu saflıktan kurtul. :A

30 dakikada burada fazladan 10 yorum atar, geyik üstüne geyik yaparsın. Onu geçtim, gider araştırma yaparsın yarım saatte bir konu hakkında. :A

O son reklamın bitmesini senden başka bekleyen kalmadı. :A

Şuan netten izlediğim tek dizi Söz :A Sanırım en şanslı dizi :A
Sen sabah kalkıp, kadın programları da izliyorsundur şimdi çekirdek alıp eline. :A

Reytinge etki etmiyorsan, internet üzerinden izlemek en iyisi. :A

Ayrıca internet üzerinden izlemek, daha çok etki ediyor para kazanmalarına. Söz, hem YouTube, hem de puhutv. Çukur ise, sadece puhutv. Destek vermek için internet üzerinden izlemek en iyisi. :)