Benim de hazır hı hıbenim puanlar hazır @Forumdash a yüklenmen lazım birde @Harunnn60 gagası oy verdimi
@eskici jüride yok değilmi yabancı dizi izleme kabızı zaten jüride olmaması iyi olmuş![]()
Benim de hazır hı hıbenim puanlar hazır @Forumdash a yüklenmen lazım birde @Harunnn60 gagası oy verdimi
@eskici jüride yok değilmi yabancı dizi izleme kabızı zaten jüride olmaması iyi olmuş![]()
o zaman önce sen paylaşBenim de hazır hı hı![]()
başladığın dizi 2018 in biz 2017 den seçiyoruzBaşladım işte daha ne istiyorsun![]()
Önce küçüklero zaman önce sen paylaş
başladığın dizi 2018 in biz 2017 den seçiyoruz![]()
birazdan geliyor son rütuşları yapayımÖnce küçükler![]()
rötüş diyip, 5dk da hazırım diyip saatlerce bekleten kadınlar gibi olma dabirazdan geliyor son rütuşları yapayım![]()
rötüş diyip, 5dk da hazırım diyip saatlerce bekleten kadınlar gibi olma da@Çiğdem-
Admin gitti geldi hala puan vereceniz vlla rezil ettiniz bizi ayollbirazdan geliyor son rütuşları yapayım![]()
Admin kendini banlayarak oylama dişi kalmasıyla rezil oldu zatenAdmin gitti geldi hala puan vereceniz vlla rezil ettiniz bizi ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa @Harunnn60 a bu aralar laf yok ona göreAdmin kendini banlayarak oylama dişi kalmasıyla rezil oldu zaten@Harunnn60 ne demişti? Ceset taşiyoruz
Ben olsam fav uyeliği bile vermezdim Harunnn60'a
![]()
rötüş diyip, 5dk da hazırım diyip saatlerce bekleten kadınlar gibi olma da@Çiğdem-
puanlarımı verdim vatana millete hayırlı olsunAdmin gitti geldi hala puan vereceniz vlla rezil ettiniz bizi ayoll![]()
![]()
![]()
Hiiiiç baskı yapma beklmedeyim ben. O puanı gördükten sonra **ahh oylama yaparım
Bana deseydin ortak bir plan kursaydık. En zayıf noktasından vururduk oysa@MasacRE- ye çok kinlendim ama arada sende kaynamışsın kusura bakma)
anne with anne yi unutmayasınBana deseydin ortak bir plan kursaydık. En zayıf noktasından vururduk oysaNeyse diğer oylayanları göreyim oa göre puanlarım
![]()
anne with anne yi unutmayasınbirde mandy moore
haa birde krysten ritter![]()
Hiç unuturmuyum yaaAnnesine 1 vermeyecekti desterenin![]()
Amybeth McNultyAnnesine 1 vermeyecekti desterenin![]()
Hiç unuturmuyum yaa![]()
Aaa üzgün ifade kullanmıs @destereanne with anne yi unutmayasınbirde mandy moore
haa birde krysten ritter![]()