Benim de hazır hı hıbenim puanlar hazır @Forumdash a yüklenmen lazım birde @Harunnn60 gagası oy verdimi
@eskici jüride yok değilmi yabancı dizi izleme kabızı zaten jüride olmaması iyi olmuş
Benim de hazır hı hıbenim puanlar hazır @Forumdash a yüklenmen lazım birde @Harunnn60 gagası oy verdimi
@eskici jüride yok değilmi yabancı dizi izleme kabızı zaten jüride olmaması iyi olmuş
o zaman önce sen paylaşBenim de hazır hı hı
başladığın dizi 2018 in biz 2017 den seçiyoruzBaşladım işte daha ne istiyorsun
Önce küçüklero zaman önce sen paylaş
başladığın dizi 2018 in biz 2017 den seçiyoruz
birazdan geliyor son rütuşları yapayımÖnce küçükler
rötüş diyip, 5dk da hazırım diyip saatlerce bekleten kadınlar gibi olma da @Çiğdem-birazdan geliyor son rütuşları yapayım
rötüş diyip, 5dk da hazırım diyip saatlerce bekleten kadınlar gibi olma da @Çiğdem-
Admin gitti geldi hala puan vereceniz vlla rezil ettiniz bizi ayollbirazdan geliyor son rütuşları yapayım
Admin kendini banlayarak oylama dişi kalmasıyla rezil oldu zaten @Harunnn60 ne demişti? Ceset taşiyoruz Ben olsam fav uyeliği bile vermezdim Harunnn60'aAdmin gitti geldi hala puan vereceniz vlla rezil ettiniz bizi ayoll
Aaa @Harunnn60 a bu aralar laf yok ona göreAdmin kendini banlayarak oylama dişi kalmasıyla rezil oldu zaten @Harunnn60 ne demişti? Ceset taşiyoruz Ben olsam fav uyeliği bile vermezdim Harunnn60'a
rötüş diyip, 5dk da hazırım diyip saatlerce bekleten kadınlar gibi olma da @Çiğdem-
puanlarımı verdim vatana millete hayırlı olsunAdmin gitti geldi hala puan vereceniz vlla rezil ettiniz bizi ayoll
Şuan BENpuanlarımı verdim vatana millete hayırlı olsun
Hiiiiç baskı yapma beklmedeyim ben. O puanı gördükten sonra **ahh oylama yaparım ne ya o diziye @destere@Forumdash Utansın şimdi
Bana deseydin ortak bir plan kursaydık. En zayıf noktasından vururduk oysa Neyse diğer oylayanları göreyim oa göre puanlarım@MasacRE- ye çok kinlendim ama arada sende kaynamışsın kusura bakma )
anne with anne yi unutmayasın birde mandy mooreBana deseydin ortak bir plan kursaydık. En zayıf noktasından vururduk oysa Neyse diğer oylayanları göreyim oa göre puanlarım
anne with anne yi unutmayasın birde mandy moore
haa birde krysten ritter
Hiç unuturmuyum yaaAnnesine 1 vermeyecekti desterenin
Amybeth McNultyAnnesine 1 vermeyecekti desterenin
Hiç unuturmuyum yaa
Aaa üzgün ifade kullanmıs @destere Hem hastaymış bence kırma gönlünü @Forumdashanne with anne yi unutmayasın birde mandy moore
haa birde krysten ritter
Ne hastası? Kara Sevda hastalığına tutulmuştur. Sen üzme asıl Adamın gönlünü hoş eyle @destereAaa üzgün ifade kullanmıs @destere Hem hastaymış bence kırma gönlünü @Forumdash