Vay be birinci olmuşuz, Atoşum.
görümcem kim bilir nerelerde ne işler çeviriyor umarım başını belaya sokmamıştır
Vay be birinci olmuşuz, Atoşum.
@OzaN gibi oda gelir yakında inş diyelimgörümcem kim bilir nerelerde ne işler çeviriyor umarım başını belaya sokmamıştır
Şimdi iyi ettiniz yerine halt ettinz der @OzaN@OzaN gibi oda gelir yakında inş diyelim
Aaa Senin yokluğunda oscar filmlerini @Forumdash @destere ayakta tuttuk @OzaN birkaç alt yazısı henüz düşmeyen film hariç hepsini izledik
Yabancı film sitelerini izlediğimiz yerde senin kullanıcı adın var @OzaN @Forumdash @destere Düblaj yapmaz ozan diyor ama nick aynı , seninmi o siteŞimdi iyi ettiniz yerine halt ettinz der @OzaN
hayır @OzaN torrent ,nd,r,yor ama sitelere yuklemez diyorumYabancı film sitelerini izlediğimiz yerde senin kullanıcı adın var @OzaN @Forumdash @destere Düblaj yapmaz ozan diyor ama nick aynı , seninmi o site
Bakalım gelmişken onuda cevaplasın ayoll Şu puanlarıda artık verin @Forumdash @destere @Harunnn60 yabancı dizi oylamasındahayır @OzaN torrent ,nd,r,yor ama sitelere yuklemez diyorum
Mesajımı bıraktım oraya görmedin mi Sorun bizde değil sende oldugu için oylamıyorumBakalım gelmişken onuda cevaplasın ayoll Şu puanlarıda artık verin @Forumdash @destere @Harunnn60 yabancı dizi oylamasında
Cumaya kadar oylucam demişsin sözünü tut oylaMesajımı bıraktım oraya görmedin mi Sorun bizde değil sende oldugu için oylamıyorum
Tamam Cuma dahil 2 günüm varCumaya kadar oylucam demişsin sözünü tut oyla
Bu gece oyla diğerleri seni bekliyorTamam Cuma dahil 2 günüm var
Ben diğerlerini bekliyorum Biraz daha baskı yaparsan en son kullancam baskıcılşğa hayırrrBu gece oyla diğerleri seni bekliyor
benim puanlar hazır @Forumdash a yüklenmen lazım birde @Harunnn60 gagası oy verdimiBakalım gelmişken onuda cevaplasın ayoll Şu puanlarıda artık verin @Forumdash @destere @Harunnn60 yabancı dizi oylamasında
Başladım işte daha ne istiyorsunbenim puanlar hazır @Forumdash a yüklenmen lazım birde @Harunnn60 gagası oy verdimi
@eskici jüride yok değilmi yabancı dizi izleme kabızı zaten jüride olmaması iyi olmuş
Başladım işte daha ne istiyorsun
Aaa yok juride @eskici şuan bunlar ne diyor diyordur zatenbenim puanlar hazır @Forumdash a yüklenmen lazım birde @Harunnn60 gagası oy verdimi
@eskici jüride yok değilmi yabancı dizi izleme kabızı zaten jüride olmaması iyi olmuş
Yarın 2.bölümü izleyeceğimAaa yok juride @eskici şuan bunlar ne diyor diyordur zaten
2.Bölüm falan devam ediyormusun soyguna bu arada