Vay be birinci olmuşuz, Atoşum.
görümcem kim bilir nerelerde ne işler çeviriyor umarım başını belaya sokmamıştır
Vay be birinci olmuşuz, Atoşum.![]()
@OzaN gibi oda gelir yakında inş diyelimgörümcem kim bilir nerelerde ne işler çeviriyor umarım başını belaya sokmamıştır![]()
Şimdi iyi ettiniz yerine halt ettinz der@OzaN gibi oda gelir yakında inş diyelim
Aaa Senin yokluğunda oscar filmlerini @Forumdash @destere ayakta tuttuk @OzaN birkaç alt yazısı henüz düşmeyen film hariç hepsini izledik![]()
Yabancı film sitelerini izlediğimiz yerde senin kullanıcı adın var @OzaN
hayır @OzaN torrent ,nd,r,yor ama sitelere yuklemez diyorumYabancı film sitelerini izlediğimiz yerde senin kullanıcı adın var @OzaN@Forumdash @destere Düblaj yapmaz ozan diyor ama nick aynı , seninmi o site
![]()
![]()
![]()
Bakalım gelmişken onuda cevaplasın ayollhayır @OzaN torrent ,nd,r,yor ama sitelere yuklemez diyorum![]()
Mesajımı bıraktım oraya görmedin miBakalım gelmişken onuda cevaplasın ayollŞu puanlarıda artık verin @Forumdash @destere @Harunnn60 yabancı dizi oylamasında
![]()
Cumaya kadar oylucam demişsin sözünü tut oylaMesajımı bıraktım oraya görmedin miSorun bizde değil sende oldugu için oylamıyorum
![]()
Tamam Cuma dahil 2 günüm varCumaya kadar oylucam demişsin sözünü tut oyla![]()
Bu gece oyla diğerleri seni bekliyorTamam Cuma dahil 2 günüm var![]()
Ben diğerlerini bekliyorumBu gece oyla diğerleri seni bekliyor![]()
benim puanlar hazır @Forumdash a yüklenmen lazım birde @Harunnn60 gagası oy verdimiBakalım gelmişken onuda cevaplasın ayollŞu puanlarıda artık verin @Forumdash @destere @Harunnn60 yabancı dizi oylamasında
![]()
Başladım işte daha ne istiyorsunbenim puanlar hazır @Forumdash a yüklenmen lazım birde @Harunnn60 gagası oy verdimi
@eskici jüride yok değilmi yabancı dizi izleme kabızı zaten jüride olmaması iyi olmuş![]()
Başladım işte daha ne istiyorsun![]()
Aaa yok juride @eskici şuan bunlar ne diyor diyordur zatenbenim puanlar hazır @Forumdash a yüklenmen lazım birde @Harunnn60 gagası oy verdimi
@eskici jüride yok değilmi yabancı dizi izleme kabızı zaten jüride olmaması iyi olmuş![]()
Yarın 2.bölümü izleyeceğimAaa yok juride @eskici şuan bunlar ne diyor diyordur zaten![]()
![]()
2.Bölüm falan devam ediyormusun soyguna bu arada![]()