Bugün erken kaçmışlar sanırım
Bugün erken kaçmışlar sanırım
@destere ben uyuduktan sonra gelir kesinBugün erken kaçmışlar sanırım![]()
![]()
Aynen 1500 tane bildirim gider zaten bildirim manyağı yaptık çocuğu@destere ben uyuduktan sonra gelir kesinNeyse sabaha kadar bildirimlerimize cevap versin canı sıkılmaz hem
![]()
eskiden geceleri destere gelmeden @Harunnn60 @XanTier mrt-06 ile gececi tayfa oluşturmuştuk ben dışında üçüde file verdiAynen 1500 tane bildirim gider zaten bildirim manyağı yaptık çocuğu![]()
![]()
Benim ne yapacağım belli olmuyor ben de yakında gececilikten çıkabilirimeskiden geceleri destere gelmeden @Harunnn60 @XanTier mrt-06 ile gececi tayfa oluşturmuştuk ben dışında üçüde file verdiŞimdi @Forumdash @destere ile oscar filmleri izlerken gececi tayfa oluşturmuştuk . Sende dahilsin tabi
![]()
![]()
![]()
@eskici kuşluk vaktide burda onada sorsana bana soruyordun hogathaeskiden geceleri destere gelmeden @Harunnn60 @XanTier mrt-06 ile gececi tayfa oluşturmuştuk ben dışında üçüde file verdiŞimdi @Forumdash @destere ile oscar filmleri izlerken gececi tayfa oluşturmuştuk . Sende dahilsin tabi
![]()
![]()
![]()
eski püskülerini gece serinliğinde havalandırıyorsun sanırımBenim ne yapacağım belli olmuyor ben de yakında gececilikten çıkabilirim![]()
![]()
Benim ne yapacağım belli olmuyor ben de yakında gececilikten çıkabilirim![]()
![]()
Bir ben kalıcıyım işte diğer elemanlar değişiyor@eskici kuşluk vaktide burda onada sorsana bana soruyordun hogathabu adam ne işler çeviriyor sabaha kadar
![]()
bugün grip olmuşum öyle bir yorgunluk var üzerimdeBir ben kalıcıyım işte diğer elemanlar değişiyor![]()
![]()
Aaa tam destere nerede kaldı diyorduk geldi![]()
@Forumdash uğramışta benden sonra
@eskici kuşluk vaktide burda onada sorsana bana soruyordun hogathabu adam ne işler çeviriyor sabaha kadar
eski püskülerini gece serinliğinde havalandırıyorsun sanırımsende hakllısın sabah çıkarsan millet sokağa uğramaz
![]()
Ben buradayım işte ne işler çeviricem bir şey yaptığım yokBir ben kalıcıyım işte diğer elemanlar değişiyor![]()
![]()
Aaa tam destere nerede kaldı diyorduk geldi![]()
Aaa geçmiş olsunbugün grip olmuşum öyle bir yorgunluk var üzerimdehiç girmeye niyetim yoktuda uykuda tutmadı bari foruma girip hogathayı seyredeyim gribe iyi gelir dedim
@Forumdash uğramışta benden sonrakaçtımı hemen
![]()
sabaha doğru beşte yakaladım seni @Forumdash la bişeyler konuşuyordunuz özeldeBen buradayım işte ne işler çeviricem bir şey yaptığım yok![]()
![]()
yok aman istemez @Harunnn60 a ben çorba yapmıştım şimdi intikam almaya kalkışırAaa geçmiş olsungeldiğin iyi oldu @Harunnn60 da sana çorba yapsın yarın
Bizde seni kanal d film tanıtım konusunda çocukluğuna indik sapıklık olayından baya kulağını çınlattık hastaymışsın![]()
Ben 5'e kadar durmuyorum bile burda yine uydurmaya başladınsabaha doğru beşte yakaladım seni @Forumdash la bişeyler konuşuyordunuz özeldeama bizene sanki dimi @Çiğdem-
herkesin özeli kendine
yok aman istemez @Harunnn60 a ben çorba yapmıştım şimdi intikam almaya kalkışır![]()
sabaha doğru beşte yakaladım seni @Forumdash la bişeyler konuşuyordunuz özeldeama bizene sanki dimi @Çiğdem-
herkesin özeli kendine
yok aman istemez @Harunnn60 a ben çorba yapmıştım şimdi intikam almaya kalkışır![]()
Aaa şimdi anladım sizin o olayınızı söylüyor haklıBen buradayım işte ne işler çeviricem bir şey yaptığım yok![]()
![]()
dünki mesajını bulurum orda duruyor nasıl olsaBen 5'e kadar durmuyorum bile burda yine uydurmaya başladın![]()
![]()
biz aradan çekilsekmi napsakAaa şimdi anladım sizin o olayınızı söylüyor haklı![]()
![]()
@Forumdash @eskici ile başbaşa kalamadı için gitti kızıp
![]()
Neyse tam hatırlamıyorum şimdi orayı karıştırma ama 5'e kadar durmuşsam bile özelden bir şeyler konuşmuyordukdünki mesajını bulurum orda duruyor nasıl olsaama yalan söylediğin için mahcup olursun o yüzden mesajı çıkarmayacağım ortaya
biz aradan çekilsekmi napsakbize kinlenmeye başlayacaklar
![]()
@eskici İle sizin dedikodunuzu yaptık şimdi sıra eskicide sıra sana gelmeyecek sanmıştın sanırımdünki mesajını bulurum orda duruyor nasıl olsaama yalan söylediğin için mahcup olursun o yüzden mesajı çıkarmayacağım ortaya
biz aradan çekilsekmi napsakbize kinlenmeye başlayacaklar
![]()
Yarın da senin dedikodunu yaparız sıra sana gelmeyecek mi sanıyorsun
@xemrexxx Mezarından çıkana kadar rahatımYarın da senin dedikodunu yaparız sıra sana gelmeyecek mi sanıyorsun![]()
![]()