8. Gün - Tanıtım Fragmanı | ATV

eskiden geceleri destere gelmeden @Harunnn60 @XanTier mrt-06 ile gececi tayfa oluşturmuştuk ben dışında üçüde file verdi :F Şimdi @Forumdash @destere ile oscar filmleri izlerken gececi tayfa oluşturmuştuk . Sende dahilsin tabi :A :A :A
@eskici kuşluk vaktide burda onada sorsana bana soruyordun hogatha:) bu adam ne işler çeviriyor sabaha kadar :)

Benim ne yapacağım belli olmuyor ben de yakında gececilikten çıkabilirim :A :A
eski püskülerini gece serinliğinde havalandırıyorsun sanırım :) sende hakllısın sabah çıkarsan millet sokağa uğramaz :)

@eskici kuşluk vaktide burda onada sorsana bana soruyordun hogatha:) bu adam ne işler çeviriyor sabaha kadar :)

eski püskülerini gece serinliğinde havalandırıyorsun sanırım :) sende hakllısın sabah çıkarsan millet sokağa uğramaz :)
Bir ben kalıcıyım işte diğer elemanlar değişiyor :A :A :A

Aaa tam destere nerede kaldı diyorduk geldi :A
Ben buradayım işte ne işler çeviricem bir şey yaptığım yok :A :A

bugün grip olmuşum öyle bir yorgunluk var üzerimde :) hiç girmeye niyetim yoktuda uykuda tutmadı bari foruma girip hogathayı seyredeyim gribe iyi gelir dedim :)

@Forumdash uğramışta benden sonra :) kaçtımı hemen :)
Aaa geçmiş olsun :( geldiğin iyi oldu @Harunnn60 da sana çorba yapsın yarın :A

Bizde seni kanal d film tanıtım konusunda çocukluğuna indik sapıklık olayından baya kulağını çınlattık hastaymışsın :A

sabaha doğru beşte yakaladım seni @Forumdash la bişeyler konuşuyordunuz özelde:) ama bizene sanki dimi @Çiğdem- :) herkesin özeli kendine :)

Aaa geçmiş olsun :( geldiğin iyi oldu @Harunnn60 da sana çorba yapsın yarın :A

Bizde seni kanal d film tanıtım konusunda çocukluğuna indik sapıklık olayından baya kulağını çınlattık hastaymışsın :A
yok aman istemez @Harunnn60 a ben çorba yapmıştım şimdi intikam almaya kalkışır :)

sabaha doğru beşte yakaladım seni @Forumdash la bişeyler konuşuyordunuz özelde:) ama bizene sanki dimi @Çiğdem- :) herkesin özeli kendine :)

yok aman istemez @Harunnn60 a ben çorba yapmıştım şimdi intikam almaya kalkışır :)
Aaa şimdi anladım sizin o olayınızı söylüyor haklı :A :A :A @Forumdash @eskici ile başbaşa kalamadı için gitti kızıp :A

dünki mesajını bulurum orda duruyor nasıl olsa :) ama yalan söylediğin için mahcup olursun o yüzden mesajı çıkarmayacağım ortaya :)

biz aradan çekilsekmi napsak :) bize kinlenmeye başlayacaklar :)
Neyse tam hatırlamıyorum şimdi orayı karıştırma ama 5'e kadar durmuşsam bile özelden bir şeyler konuşmuyorduk :A :A

dünki mesajını bulurum orda duruyor nasıl olsa :) ama yalan söylediğin için mahcup olursun o yüzden mesajı çıkarmayacağım ortaya :)

biz aradan çekilsekmi napsak :) bize kinlenmeye başlayacaklar :)
@eskici İle sizin dedikodunuzu yaptık şimdi sıra eskicide sıra sana gelmeyecek sanmıştın sanırım :A :A :A