Bu ne ya bana da mı izleteceksiniz diziyi fragman muhteşem olmuşYeni fragman geldi.
Bu ne ya bana da mı izleteceksiniz diziyi fragman muhteşem olmuşYeni fragman geldi.
Dizinin her tarafı kaliteli olacak sıkıntı yok.Musa Uzunlar dizinin kaliteli yanı olacak gibi.
FOX'da olmasını ne kadar istediğini tahmin edebiliyorum.İlki daha iyiydi.
O vasat diziyle aynı kefeye koyma bile.BŞAG gibi olmaz umarım:/
Yönetmen aynı olunca pek fark göremedim Senaristle kendini baya bi yoracakDizinin her tarafı kaliteli olacak sıkıntı yok.
FOX'da olmasını ne kadar istediğini tahmin edebiliyorum.
O vasat diziyle aynı kefeye koyma bile.
Dizinin her tarafı kaliteli olacak sıkıntı yok.
FOX'da olmasını ne kadar istediğini tahmin edebiliyorum.
O vasat diziyle aynı kefeye koyma bile.
Yeni fragman geldi.
Harika olmuş fragman, işte bunu bekliyordum.
Kadro çok iyi yaa. Buğra Gülsoy hepsinden daha başrol olmalı çok mi az görünüyor dizide
Evet bu beklediğim gibi olmuş
Ne diyor savunuyor o zaman?
Hala Aşkı Memnu dönemlerinde mi kaldı acaba..
Ooo sonunda benlik bir dizi geliyor @eskici @Harunnn60 @xemrexxx @ForumdashMusa Uzunlar geri dönüyor, efsane olmuş fragman.
Baştan sona çok kaliteli bir fragman olmuş, başta Musa Uzunlar olmak üzere, Burcu Biricik falan herkes harika gözüküyor. Çok kaliteli bir iş geliyor.
Biz hep senlik dizi yapıyoruz Biz olmasak zaten tv izleyeceğn yok
Dizinin ismiyle o kadar dalga geçtim ama bu fragmanı izleyince fikrim değişti izleyebilirim bu diziyi
Diziniz baya güzele benziyor tebrik ediyorum siziBiz hep senlik dizi yapıyoruz Biz olmasak zaten tv izleyeceğn yok
harikalar dolusu teşekkürler (ne demekse )Dizinin ismiyle o kadar dalga geçtim ama bu fragmanı izleyince fikrim değişti izleyebilirim bu diziyi
Diziniz baya güzele benziyor tebrik ediyorum sizi
Anlamına fazla takılmayalım ilk okuyuşta güzel geldi ama biraz düşününce saçma geldiharikalar dolusu teşekkürler (ne demekse )
Biz hep senlik dizi yapıyoruz Biz olmasak zaten tv izleyeceğn yok
Günü ile alakalı bilginiz varmı tv den canlı izleyeceğim bir güne olur inş , Cuma olursa eğer süper olurDizinin ismiyle o kadar dalga geçtim ama bu fragmanı izleyince fikrim değişti izleyebilirim bu diziyi
Diziniz baya güzele benziyor tebrik ediyorum sizi
Evet düşündüm bi an o yuzden tdk bana yardıma koşmalıAnlamına fazla takılmayalım ilk okuyuşta güzel geldi ama biraz düşününce saçma geldi
İnş CUMA olurGünü ile alakalı bilginiz varmı tv den canlı izleyeceğim bir güne olur inş , Cuma olursa eğer süper olur
Evet düşündüm bi an o yuzden tdk bana yardıma koşmalı
İnş CUMA olur
Cuma olmaz bence bu dizi ya pazartesi ya da perşembe olur ATVnin boş günlerini düşünürsek ayrıca pazartesi günü Ay yapımın başka bir dizisi olduğu için perşembe olur gibi geliyor bana
Cuma olmaz bence bu dizi ya pazartesi ya da perşembe olur ATVnin boş günlerini düşünürsek ayrıca pazartesi günü Ay yapımın başka bir dizisi olduğu için perşembe olur gibi geliyor bana
Emrahı atsınlar hafta sonuna falan Cuma iyidir Aaa Perşembe olursa Vatanım Sensine tercih edebilirim tv olarak Ama Pazartesi Salı Çarşamba başka dizi tercih etmemAşk ve MAvi pazartesiye geçsin atv yapsın bi çılgınlık
İnternetten izlersin ne olacak hem internetten izlemek daha güzel oluyorEmrahı atsınlar hafta sonuna falan Cuma iyidir Aaa Perşembe olursa Vatanım Sensine tercih edebilirim tv olarak Ama Pazartesi Salı Çarşamba başka dizi tercih etmem
Aaa Kenanda gelmeye hazırlanıyor hep benim izlediğim güne doluşuyorlar tavuk gibi
İnternetten izlersin ne olacak hem internetten izlemek daha güzel oluyor
Aaa bu arada benim devreler yine yandı ayoll Salı olursa Eşkiyaı tercih ederim diyorum bu dizide Atv dizisi Salı nasıl olsunda rakip olsunlarAşk ve MAvi pazartesiye geçsin atv yapsın bi çılgınlık
Senin bu hatanı fark etmediğimize göre bizim de devreler yanmış demektir @ForumdashAaa bu arada benim devreler yine yandı ayoll Salı olursa Eşkiyaı tercih ederim diyorum bu dizide Atv dizisi Salı nasıl olsunda rakip olsunlar
Kendi kendime Salı olursa izleyemem diyordum sonra aynı gün değilmi bunlar dedimSenin bu hatanı fark etmediğimize göre bizim de devreler yanmış demektir @Forumdash