Bende oralarda yaşadığım için sanırım alıştık o evlere haklısınEv dediğin saray yavrusu.Senin zenginlik ölçünle benimki arasında bayağı fark var. Sorunumuz o.
![]()
Bende oralarda yaşadığım için sanırım alıştık o evlere haklısınEv dediğin saray yavrusu.Senin zenginlik ölçünle benimki arasında bayağı fark var. Sorunumuz o.
![]()
Onuda ben yapmıştımGizli rakibe olmamış, biri itiraflarda gizli prens demişti. O daha güzel.Feminen hitapları hiç sevmem.
![]()
"Hünkarım"ı tercih ederdim ama gizli prens de yeterOnuda ben yapmıştımHangisini kullanmamızı istersen onu kullanalım
![]()
Bu kadar fazla izleme Kösem’i"Hünkarım"ı tercih ederdim ama gizli prens de yeter![]()
Acelen var galiba hızlı yazacam derken nickimi eksik yazmışsın
İlk halfları yazıp otomatk geliyor otomatik göründü ama almamışAcelen var galiba hızlı yazacam derken nickimi eksik yazmışsın![]()
![]()
Ohooo sen iyice otomatiğe bağlamışsın işiİlk halfları yazıp otomatk geliyor otomatik göründü ama almamış![]()
Hahaha senin nickin zor değil ama bazı arkadaşlar otomatik olmasa ezbere yazamıyorsunOhooo sen iyice otomatiğe bağlamışsın işi![]()
Mesela @MasacRE- öyle dimiHahaha senin nickin zor değil ama bazı arkadaşlar otomatik olmasa ezbere yazamıyorsun![]()
Böyle bir tarafı küçük bir tarafı büyük nickler çok gıcık
otomatik olayi yokken eskiden hic etiket almazdimBöyle bir tarafı küçük bir tarafı büyük nickler çok gıcık
@MasacRE- @DarkLegenD @S.G.A.T. @XanTier Şimdi aklıma bunlar geldi otomatik olmasa kimse bunların adını anamaz forumda kolay kolay![]()
![]()
![]()
Sgat yapacaktın senotomatik olayi yokken eskiden hic etiket almazdimHiç kimse alamazdi, etiket yoktu o donem
![]()
Belki de kolay anılmamak için öyle seçmişlerdirBöyle bir tarafı küçük bir tarafı büyük nickler çok gıcık
@MasacRE- @DarkLegenD @S.G.A.T. @XanTier Şimdi aklıma bunlar geldi otomatik olmasa kimse bunların adını anamaz forumda kolay kolay![]()
![]()
![]()
Belki de kolay anılmamak için öyle seçmişlerdir![]()
![]()
Neyseki otomatik geldi dertler bittiBöyle iyiyim ben.![]()
Avatarım ile kullanıcı adım arasında muazzam karizma uyumu var yalnız.Böyle bir tarafı küçük bir tarafı büyük nickler çok gıcık
![]()
![]()
Yine bulmuşsun tuhaf bir herifAvatarım ile kullanıcı adım arasında muazzam karizma uyumu var yalnız.
10 üzerinden kaç verirsin? Samimi ol ama.Yine bulmuşsun tuhaf bir herif![]()
![]()
![]()
konu neydi